Συγκεντρώθηκαν 3,6 εκατ., φεύγει για Βοστώνη ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Ετοιμάζουν βαλίτσες

Συγκεντρώθηκαν 3,6 εκατ., φεύγει για Βοστώνη ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Ετοιμάζουν βαλίτσες

Η δύναμη της ανθρωπιάς και της αγάπης κινεί και βουνά!
Αυτό απέδειξε ο κόσμος που σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 3,6 εκτ. ευρώ για να ταξιδέψει ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ στην Βοστώνη για να  ακολουθήσει μια πρωτοποριακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει.

Η οικογένεια του ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα παρακάτω λόγια με τον κόσμο και ανακοίνωσε την πιθανή ημερομηνία του πολυπόθητου ταξιδιού:

Αγαπημένοι μας φίλοι, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι!! Αυτό που ξεκινήσαμε δειλά δειλά πήρε σάρκα και οστά χάρη στη δική σας αποφασιστικότητα και ευαισθησία!! Θυμάμαι τη νύχτα που ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε τον κόσμο, μέσα από τη δημιουργία της σελίδας μας, για την κατάσταση που βιώνουμε με το λατρευτό μας αγοράκι εδώ και 1,5 χρόνο. Από τη στιγμή της διάγνωσης του γιου μας περιμέναμε με ανυπομονησία να εγκριθεί η πολυπόθητη γονιδιακή θεραπεία. Ήταν όνειρο ζωής. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο. Αλλά χάρη σε σας τα καταφέραμε. Θα μπορούσα να πω πολλά… Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε δεν εκφράζεται με λόγια… Θα κάνω μόνο μια ευχή… Όλα τα παιδάκια του κόσμου να βρίσκουν πάντα τόσο δυνατούς κ υπέροχους συμμάχους όπως είστε εσείς!!!
Υ. Γ. Η πιθανή ημερομηνία άφιξης μας στη Βοστώνη είναι 14 Νοεμβρίου .Θα σας κρατάμε ενήμερους!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.