Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου από την ομηρία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου από την ομηρία

Έπειτα από την αποκάλυψη ότι 58χρονος κρατούσε ομήρους δύο συγγενικά του πρόσωπα με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα δειτε σχετικά εδω και εδω), όπως και τα κατάφερε μέχρι στιγμής να τους αποσπάσει 63.000 €,η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου δηλώνει συγκλονισμένη.
Κάποιοι μιλούν για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας ήσυχο,ήρεμο,χαμηλών τόνων.
Ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια και ασχολιόταν μόνο με τη δουλειά του,υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου.
Κάποιοι άλλοι μίλησα για έναν άνθρωπο περίεργο, με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε τυχερά παιχνίδια,έναν άνθρωπο εσωστρεφή.
Γείτονες μας κατάθεσαν ως πρόβλημα οτι μάζευε πολλά αδέσποτα της περιοχής σε εκείνο το σπίτι με αποτέλεσμα να εχουν σοβαρό πρόβλημα μαζι του μονο για αυτό.

Διχασμένη  η κοινή γνώμη παρόλαυτα με εναν κοινό παρονομαστή, όλοι συγκλονισμένοι από την δράση του,να κρατήσει ομήρους δύο ξαδέρφια του τα οποία είναι ΑμεΑ με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα.

Το χρονικό της εξέλιξης του έχει ως εξής ο δράστης προσκάλεσε τα δύο του ξαδέρφια στο σπίτι το οποίο νοικιάζεται στο Ωραιόκαστρο για βόλτα. Τους κρατούσε ομήρους δεμένους με πανιά και καλώδια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας οσο αυτός έλειπε από το σπίτι.
Τα πανιά τα χρησιμοποιούσε κάτω από τα καλώδια για να μην αφήνουν σημάδια στα χέρια και αυτό γιατί τον έναν όμηρο τον έβγαζε και πηγαίνανε μαζί στην τράπεζα για να βγάλει χρήματα απο τον λογαριασμό του και να του τα δώσει και δεν ήθελε να φανεί κάτι περίεργο που θα κινούσε υποψίες στον κοσμο.
Εχθές ο ένας όμηρος κατάφερε να ελευθερωθεί και κάλεσε το 100,άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άντρες απο το Α.Τ. Ωραιοκάστρου και έγινε η σύλληψη του δράστη.
Αυτή τη στιγμή οι όμηροι δίνουν κατάθεση και δράστης βρίσκεται στον εισαγγελέα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν…Η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος…. Πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν εχουν δει ολα τα στοιχεία το φως….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.