Συγχαρητήρια απο τον ΟΑΣΘ σε δήμους που κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους

Συγχαρητήρια απο τον ΟΑΣΘ σε δήμους που κράτησαν ανοιχτούς τους δρόμους

Μετά το πέρας και της δεύτερης απανωτής κακοκαιρίας που έπληξε ξανά την Βόρεια Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ κ.Σάββας Παναγιωτίδης και ο συνδικαλιστής οδηγών κ.Σταμάτης Γώτης έδωσαν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και σε όλο τον μηχανισμό που λειτούργησε ώστε να μην κλείσουν καθόλου οι κεντρικοί δρόμοι και να μπορούν να κυκλοφορούν τα αστικά λεωφορεία προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο κ.Σταμάτης Γώτης συνεχάρη και τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου για τους ανοιχτούς δρόμους που κρατήθηκαν και είχαν διαρκεί επικοινωνία.

Σε αντίθεση ο κ.Σάββας Παναγιωτίδης μας δήλωσε ότι αντιμετώπισε  πολλά προβλήματα ο ΟΑΣΘ απο την καθυστέρηση τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου όπως και απο τον δήμο Συκεών ως προς τον αποχιονισμό των δρόμων.

Μας τόνισε επίσης ότι η δουλεία των  δήμων Παύλου Μελά και Καλαμαριάς ήταν πρότυπο και έτσι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα καθ΄όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.