Συναγερμός και στο δήμο Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού – Κλειστή οδός Πόντου

Συναγερμός και στο δήμο Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού –
Κλειστή οδός Πόντου

Συνεχίζονται τα προβλήματα απο την υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού. Μετά τη κοινότητα Πενταλόφου Ωραιοκάστρου σειρά έχει ο δήμος Δέλτα.

Συναγερμός απο χθες το βράδυ στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού.
Δόθηκε εντολή να κλείσει η επαρχιακή οδός που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο προκειμένου να μην προκληθούν ατυχήματα και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της τροχαίας που εκτρέπει την κυκλοφορία ενώ έχουν τοποθετηθεί οδοφράγματα που εμποδίζουν την μετακίνηση των οχημάτων. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι ακόμη και τώρα, υπάρχει φερτό υλικό και υψηλή στάθμη νερού στο σημείο.
Ο μεγάλος όγκος νερού που προήλθε από τις βροχές των προηγούμενων ημερών είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στον Γαλλικό και το ποτάμι να υπερχειλίσει.

Επι τόπου έχουν σπεύσει υπάλληλοι με μηχανήματα των Τεχνικών Υπηρεσιών και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γλώσσης προκειμένου να απομακρύνουν τυχόν φερτά υλικά που θα εμποδίσουν την ομαλή ροή του ποταμού.

ελτα

Προσοχή! Χάθηκαν οι δρόμοι της Πενταλόφου Ωραιοκάστρου – Μια είσοδος μόνο ανοιχτή

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.