Συνδικαλιστές αστυνομικοί διαμαρτύρονται… σκουπίζοντας την είσοδο της ΓΑΔΑ!

[ad_1]

Συνδικαλιστές αστυνομικοί διαμαρτύρονται... σκουπίζοντας την είσοδο της ΓΑΔΑ!

Έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο βρήκαν σήμερα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες τους: Πήγαν οι ίδιοι με σκούπες και φαράσια και καθάρισαν την ΓΑΔΑ!

Όπως καταγγέλλουν από την 1/1/2016 και επί ενάμιση χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς προσωπικό για την καθαριότητα στα αστυνομικά τμήματα και όλες τις υπηρεσίες της χώρας. Αν και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός αρκετές φορές, αυτός κηρύσσεται άγονος και δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία εξέλιξη.

Η κατάσταση, λένε, έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητούν λύση εδώ και τώρα. Παρά το γεγονός πως κατά καιρούς κάποιες καθαρίστριες αναλαμβάνουν την καθαριότητα των χώρων δεν επιλύεται το πρόβλημα με αποτέλεσμα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί να καθαρίζουν, όπως λένε, με δικά τους χρήματα τα κτίρια.

Προειδοποιούν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν, ενώ σήμερα προτίθενται να μπουν και να καθαρίσουν με αυτόν τον τρόπο τα γραφεία της ΓΑΔΑ και με απορριμματοφόρα που έχουν καλέσει να μεταφέρουν τα σκουπίδια του κτηρίου.

Πηγή: protothema.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.