Συνελήφθησαν 10 άτομα μέσα 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης

 

Συνεχείς έλεγχοι πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα. 

 

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά (10) άτομα

 

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά δέκα (10) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

  • 27χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (30.000) ευρώ για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

 

  • 24χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ληστεία.

 

  • 33χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από το 7ο Ανακριτικό Τμήμα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.