Συνελήφθη ο ληστής με την καραμπίνα στο Δρυμό

Οι κάτοικοι του Δρυμού νιώθουν πάλι ασφαλείς χάρη στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Ωραιοκάστρου

Ήταν λίγο πριν την αλλαγή του έτους όταν στην περιοχή του Δρυμού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης,ένας άγνωστος άντρας με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας προσπάθησε να ληστέψει μία ανυποψίαστη γυναίκα, ευτυχώς χωρίς επιτυχία και χωρίς να τις προκαλέσει κάποια βλάβη.
Από την στιγμή εκείνη και έπειτα οι κάτοικοι του Δρυμού ζούσαν με τον φόβο, καλώντας συνεχώς τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Τ.Α. Ωραιοκάστρου να πραγματοποιούν περιπολίες για να νιώθουν ασφαλείς.
Οι αστυνομικοί δεν έμειναν μόνο σε αυτό, μετά από πολλές έρευνες στην γύρω περιοχή και την χρήση των ελάχιστων πληροφοριών που είχαν στην διάθεση τους κατάφεραν όχι μόνο να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο δράστη αλλά να τον συλλάβουν ενώ είχε στην κατοχή του το παραπάνω όπλο.
Άλλη μία επιτυχία ενός Τμήματος Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε με τα πενιχρά μέσα και προσωπικό που διαθέτουν οι Υπηρεσίες του Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Αστυνομία

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.