Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός-μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός-μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 5 κιλά ηρωίνης

Στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 21χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, ο προαναφερόμενος άντρας εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες (19-05-20), σε υπεραστικό σταθμό λεωφορείων και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνα του σακιδίου του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  5 κιλά και 56 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε (10) δέματα,
  • Μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών και
  • κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος λειτουργώντας ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.