Συνεργασία Τώρα: Κάτι τρέχει στο … βασίλειο της ΄΄Καστροπολιτείας΄΄

 Συνεργασία Τώρα: Κάτι τρέχει στο … βασίλειο της ΄΄Καστροπολιτείας΄΄

ΟΤΑΝ:

– Σύσσωμες οι ηγεσίες, πολιτική -με εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και βουλευτές, θρησκευτική -με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, τοποτηρητή της μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και Πνευματική -με επίσημο ομιλητή καθηγητή του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, τιμούν με την παρουσία τους την 108η επέτειο της 19 Ιουνίου 1913, τιμούν τις θυσίες και τα θύματα των κατοίκων της ιστορικής Μπάλτζιας- Μελισσοχωρίου κατά την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα καθώς και τους ήρωες της μάχης Κιλκίς-Λαχανά στον Δήμο Ωραιοκάστρου και η διοίκηση δεν εκπροσωπείται ούτε από τον Δήμαρχο ή τον Αναπληρωτή Δημάρχου ή τον κατά τόπου Αντιδήμαρχο Μυγδονίας !

– Δημοπρατείς -μέσα στη σημερινή οικονομική κρίση, έργο ανάπλασης 590.000€ και στο διαγωνισμό συμμετέχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ εργολάβος, δίνοντας έκπτωση 2% και εσύ ως διοίκηση το αποδέχεσαι!

– Αποδέχεσαι φωτογραφικό διαγωνισμό που εμπεριέχει σειρά ασφαλιστικών δικλείδων απόρριψης άλλων προσφορών, για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του δήμου μας ύψους 6.900.000€, λες και μόνον οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED εξοικονομούν ενέργεια ή θέτεις ως προϋπόθεση να έχει εκτελέσει ο υποψήφιος εργολάβος την τελευταία 5ετία παρόμοια σύμβαση τοποθέτησης 5000 φωτιστικών σωμάτων λες και αν κάποιος εργολάβος είχε τοποθετήσει 4.900 φωτιστικά θα ήταν τεχνικά ανεπαρκής!

– Προσλαμβάνεις δεκάδες άτομα στο δήμο εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας (Covid 19), χωρίς μια ανακοίνωση ή δημόσια προκήρυξη των θέσεων ή αξιολόγηση των προσληφθέντων βάσει κάποιων αντικειμενικών κριτηρίων!

ΤΟΤΕ:

Κάτι όντως συμβαίνει … στο βασίλειο της ΄΄Καστροπολιτείας΄΄ και δεν είναι απλώς ιδέα μας ή κάτι που το βλέπουμε μόνον εμείς.

Προσπαθούμε και στην Οικονομική Επιτροπή με τον εκπρόσωπο μας Ηρ. Τσακαλίδη αλλά και όλοι μαζί στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης ή με Mail να προβάλουμε την φωνή της λογικής και των εποικοδομητικών προτάσεων περί χρηστής διοίκησης και διαχείρισης αλλά οι συμμαχίες – λυκοφιλίες που προέκυψαν και συνθέτουν τις πλειοψηφίες στα θεσμικά όργανα του δήμου περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες άσκησης γόνιμου διαλόγου και ελέγχου της διαφάνειας των αποφάσεων της διοίκησης, αποφάσεις που πολλές φορές λαμβάνονται χωρίς εισηγήσεις!

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Οι Δ.Σ.

Α. Πολυχρονίδης

Γ. Παρισόπουλος

Ηρ. Τσακαλίδης

Ηλ. Λαζαρίδης

Β. Μαντά

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.