Συνεχίζει να μαζεύει μετάλλια η Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018

Συνεχίζει να μετάλλια μαζεύει η Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018

Χρυσός στην κολύμβηση ο Ανδρέας Βαζαίος στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018

Μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, με τον Ανδρέα Βαζαίο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στη μικτή ατομική στα 200 μέτρα.

xrisos-stin-kolimvisi-andreas-vazaios-stous-mesogeiakous-agones-2018

Ενα ακόμη μετάλλιο,αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 4Χ100 μεικτής ατομικών των γυναικών, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα οι Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Μαρία Δρασίδου και Βασιλική Μπάκα τερμάτισαν την απόσταση σε 4.08.22 και πήραν την τρίτη θέση.

 

κολυμβηση

Νέα διπλή επιτυχία για την ελληνική Άρση Βαρών, καθώς ο Δημήτρης Ασλανίδης κατέκτησε σήμερα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας δύο μετάλλια στην κατηγορία των 85κ.

Ο διεθνής αθλητής σε έναν συναρπαστικό αγώνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αρασέ. Σήκωσε 152κ. ένα λιγότερο από τον Φίτσο (Ιταλία) και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στο ζετέ η μάχη ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τέσσερις αθλητές διεκδικούσαν ένα μετάλλιο.

Ο Ασλανίδης με 183κ. ήρθε τρίτος, διπλασιάζοντας τα μετάλλια του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κυνήγησε το χρυσό μετάλλιο, αλλά η προσπάθεια στα 186κ., που θα του χάριζε την 1η θέση, ήταν άκυρη.

αρχείο λήψης

 

 

 

 

 

Δεύτερο σερί μετάλλιο για την ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα!

Η Νόρα Δράκου  κολυμβήτρια στον τελικό των 50μ. ύπτιο με 28.61 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Πρώτη τερμάτισε η Ιταλίδα Σκάλια (28.33) και δεύτερη η Ισπανίδα Ντα Ρότσα (28.57).

ΔΡΑΚΟΥ-735x400

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.