Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης απο τη Χαλκιδική

Οι έρευνες συνεχίζονται και δεν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με την ενήλικη, η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό ζήτησε την αναδημοσίευση των στοιχείων της, προκειμένου όλοι μας να βοηθήσουμε στον εντοπισμό της.

Σήμερα 6/6/2023, καθώς οι έρευνες για την Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών, συνεχίζονται και δεν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με την ενήλικη, η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και για το λόγο αυτό ζήτησε την αναδημοσίευση των στοιχείων της, προκειμένου όλοι μας να βοηθήσουμε στον εντοπισμό της.

Η Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών, εξαφανίστηκε στις 17/03/2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα, διέμενε στην περιοχή της Ιερισσού Χαλκιδικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παπάγγελου Ειρήνης στις 10/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παπάγγελου Ειρήνη έχει ύψος 1,62μ., είναι πολύ αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μαύρα μποτάκια. Η ενήλικη έχει σημάδια λεύκης στα χέρια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.