Σώος βρέθηκε ο ηλικιωμένος που εξαφανίστηκε απο τη Θεσσαλονίκη

Σώος βρέθηκε ο ηλικιωμένος που εξαφανίστηκε απο τη Θεσσαλονίκη

Η περιπέτεια του κ. Κωνσταντίνου Καράγιωργα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Καράγιωργας, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

 Συγκεκριμένα, ο 63χρονος χάθηκε την 09/06/2020, από το σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 10/06/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.

Λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Πολίτης που είχε δει το SILVER ALERT, αναγνώρισε τον ηλικιωμένο, νοσηλευόμενο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και ο ηλικιωμένος επέστρεψε στην οικογένειά του!

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.