Σ. Αναστασιάδης: Η πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση

Σ. Αναστασιάδης: Η πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση

 «… η  πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση γι αυτό και η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά πως εξελίσσονται τα επιδημιολογικά στοιχεία και  παίρνει τις αναγκαίες αποφάσεις με προτεραιότητα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας , αλλά και την στήριξη της οικονομίας» τόνισε ο Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή «…Από τις Έξι» της ΕΡΤ1 με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

Αναφερόμενος  στο lockdown στην Αττική  και στα νέα  μέτρα ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι, στα νέα περιοριστικά μέτρα οδήγησε η αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, και των νοσηλειών στα Νοσοκομεία.

Αναφορικά με τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων , σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, θεσπίζοντας νέα μέτρα  , όπως είναι η καθολική  κάλυψη των ενοικίων όσων επιχειρήσεων πλήττονται και η 6η επιστρεπτέα  προκαταβολή  που θα ρίξει στην αγορά  περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ στις αρχές Μαρτίου για να κρατηθούν ζωντανές  μέχρι τη λήξη της πανδημίας.

Για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία υποστήριξε ότι « Η αποτροπή πράξεων βίας και ανομίας στα Πανεπιστήμια ήταν προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης με την οποία συμφωνεί και το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας»

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.