Σ. Αναστασιάδης:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δυστυχώς  ψαρεύουν σε θολά νερά» 

Σ. Αναστασιάδης:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δυστυχώς  ψαρεύουν σε θολά νερά»

δήλωσε σε συνέντευξή του στο Radio North 98 ο βουλευτής της Ν.Δ, Σάββας Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης μιλώντας στην εκπομπή “ Βόρειος Αντίκτυπος ” τόνισε ότι η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως σε σχέση με την πανδημία και τον εμβολιασμό μάλλον καθοδηγείται από τις απόψεις του κ. Πολάκη που δυστυχώς είναι και Γιατρός.

«… δεν παρακολουθούμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, προχωράμε μπροστά με μέτρα πειθούς και κίνητρα. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση στους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν για να μην ξανακλείσουν τα σχολεία. Εφαρμόζουμε τα μέτρα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τους υγειονομικούς και όσους εργάζονται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Και βεβαίως εφαρμόζονται και τα κίνητρα για τους εμβολιασμένους» υποστήριξε ο κ. Αναστασιάδης.

Για τα Μέσα Μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη και όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ,  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε:

«..θα πρέπει να θυμίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι διέλυσε τις αστικές  συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη και  άφησε έναν  διαλυμένο οργανισμό το 2019,  για να τον διαχειριστεί η νέα κυβέρνηση. Σήμερα αναφορικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η Θεσσαλονίκη παρουσιάζει μία εικόνα σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης, με την καθοδήγηση της Κυβέρνησης του Υπουργού κ. Καραμανλή αλλά και της  Διοίκησης  του ΟΑΣΘ…..Μέχρι τον Σεπτέμβριο προστίθενται ακόμη 80 λεωφορεία στον στόλο του ΟΑΣΘ, οπότε  θα κυκλοφορούν περίπου 550 λεωφορεία»

« Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2017, 450 λεωφορεία σε κυκλοφορία και παρέδωσε το 2019 200 περίπου λεωφορεία και αυτά κατεστραμμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να σιωπά και να λέει και ένα μπράβο σε αυτούς που διαχειρίστηκαν αυτή την κατάσταση, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα , κουνάει το δάχτυλο με κατηγορίες ανυπόστατες. Κυβέρνηση και Υπουργείο θα συνεχίσουμε να απαντάμε με σχέδιο και πρόγραμμα, με έργα που φαίνονται, γιατί στην προτεραιότητά  μας είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πάρα  πολύ. Και αυτά όλα ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε

https://www.youtube.com/watch?v=Iey0kUdVTvY

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.