Σ.Κούλογλου : Λόγω της κρίσης ας νοικιάσουμε ξενοδοχεία σε μετανάστες. Ήδη πολλοί  επαγγελματίες  έβγαλαν πολλά χρήματα από αυτούς

Στέλιος Κούλογλου : Λόγω της κρίσης ας νοικιάσουμε ξενοδοχεία σε μετανάστες. Ήδη πολλοί  επαγγελματίες  έβγαλαν πολλά χρήματα από αυτούς

 

Την αφομοίωση των μεταναστών από τις τοπικές κοινωνίες προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου,  «ώστε να φύγουν από τις άθλιες  συνθήκες των δομών όπου συμβαίνουν πολλά περιστατικά πορνείας παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Αυτοί οι χώροι θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλοί από τους μετανάστες   δεν έχουν σκοπό να μείνουν, αλλά  επιθυμούν να πάνε σε άλλες χώρες της ΕΕ».

«Θα μπορούσε να υπάρξει σταδιακή ενσωμάτωσή τους στις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε στον status fm 1077 Θεσσαλονίκης,   «μη ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς διαθέτουν χρήματα τα οποία τους δίνει η Ευρωπαική Ένωση και μπορούν  να κινήσουν την τοπική οικονομία» επεσήμανε και από τα οποία «έβγαλαν ήδη πάρα πολλά χρήματα πολλοί επαγγελματίες στα νησιά όπως ξενοδόχοι, εστιάτορες και πολλοί άλλοι»

Μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη ο κ Κούλογλου  και αναφερόμενος στην τουριστική αγορά πρότεινε «να νοικιαστούν ξενοδοχειακές μονάδες σε μετανάστες, ώστε να μειωθούν  σε αυτές οι οικονομικές συνέπειες από την κρίση».  Σε σχετική ερώτηση  αν ο ίδιος θα έκανε κάτι ανάλογο απάντησε πως «φυσικά θα νοίκιαζα το ξενοδοχείο μου, αν είχα πρόβλημα, θα το νοίκιαζα ακόμη και στο διάβολο» είπε χαρακτηριστικά.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.