Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο ζύμη έγιναν στο Ωραιόκαστρο με τους master chef

Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο ζύμη έγιναν στο Ωραιόκαστρο με τους master chef

«Χριστουγεννιατικα στολίδια απο ζύμη» ; Ναι, και; Χρόνια τα φτιάχνουμε.Ε , όχι…με εκπροσώπους από 72 παιδικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, όλοι μαζί και με τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς master chef της Ελλάδος, στο Ωραιόκαστρο που και μόνο το όνομά του και η ιστορία του τα λένε όλα, σ´ένα φιλόξενο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο, δίπλα στο άναμμα του δέντρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αγγέλων ´Ελευσις”;

Οι σεφ Παντελής Βούρος, Ζαχιρ Γιαβαρι και Χρήστος Μπάρκας ,αποδεχόμενοι την πρόσκληση κατέδειξαν ότι δεν είναι τα πάντα χρήμα , ιδιαιτέρως
τα Χριστούγεννα που προσφέρονται για εκδηλώσεις αγάπης.

Έδωσαν και πήραν χαρά , φτιάχνοντας τη ζύμη μπροστά στα παιδιά, μαθαίνοντας τους ο καθένας το δικό του τρόπο παρασκευής με οδηγό το αστέρι , αφού και οι τρεις πάγκοι , από μια μεγάλη συλλογή κουπάτ, διάλεξαν να κόψουν αστέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την εκδήλωση προηγήθηκε επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «το σπίτι της ΑΡΙΣ” , για να λάβουν και αυτά τα παιδιά την πρόσκλησή τους , την οποία αποδέχθηκαν με χαρά και συμμετείχαν.

Η εκδήλωση είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που η Κωνσταντία Χαλάτση που επιμελήθηκε τη δράση και την παρουσίασε , δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, βλέποντας το εμπορικό κέντρο με κόσμο μέχρι τους εξώστες και αναφώνισε «ένα μεγάλο ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε τη θεωρία μου «ένας κούκος φέρνει , άλλους κούκους», αντανακλαστικά έπεσε ένα θερμό χειροκρότημα , μαζί με την αυλαία και τις υποσχέσεις για ανάλογες δράσεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.