Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο ζύμη έγιναν στο Ωραιόκαστρο με τους master chef
«Χριστουγεννιατικα στολίδια απο ζύμη» ; Ναι, και; Χρόνια τα φτιάχνουμε.Ε , όχι…με εκπροσώπους από 72 παιδικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, όλοι μαζί και με τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς master chef της Ελλάδος, στο Ωραιόκαστρο που και μόνο το όνομά του και η ιστορία του τα λένε όλα, σ´ένα φιλόξενο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο, δίπλα στο άναμμα του δέντρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αγγέλων ´Ελευσις”;
Οι σεφ Παντελής Βούρος, Ζαχιρ Γιαβαρι και Χρήστος Μπάρκας ,αποδεχόμενοι την πρόσκληση κατέδειξαν ότι δεν είναι τα πάντα χρήμα , ιδιαιτέρως
τα Χριστούγεννα που προσφέρονται για εκδηλώσεις αγάπης.
Έδωσαν και πήραν χαρά , φτιάχνοντας τη ζύμη μπροστά στα παιδιά, μαθαίνοντας τους ο καθένας το δικό του τρόπο παρασκευής με οδηγό το αστέρι , αφού και οι τρεις πάγκοι , από μια μεγάλη συλλογή κουπάτ, διάλεξαν να κόψουν αστέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την εκδήλωση προηγήθηκε επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «το σπίτι της ΑΡΙΣ” , για να λάβουν και αυτά τα παιδιά την πρόσκλησή τους , την οποία αποδέχθηκαν με χαρά και συμμετείχαν.
Η εκδήλωση είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που η Κωνσταντία Χαλάτση που επιμελήθηκε τη δράση και την παρουσίασε , δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, βλέποντας το εμπορικό κέντρο με κόσμο μέχρι τους εξώστες και αναφώνισε «ένα μεγάλο ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε τη θεωρία μου «ένας κούκος φέρνει , άλλους κούκους», αντανακλαστικά έπεσε ένα θερμό χειροκρότημα , μαζί με την αυλαία και τις υποσχέσεις για ανάλογες δράσεις.