Τεστ κορονοϊού ζητά ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου έπειτα απο κρούσμα

Τεστ κορονοϊού ζητά ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου έπειτα απο κρούσμα

Αίτημα για χορήγηση διαγνωστικών τεστ covid-19

Αξιότιμε Δήμαρχε
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου με την παρούσα επιστολή απευθύνεται σε σας για το καίριο και κρίσιμο θέμα της πανδημίας που είδε αρχίζει να πλήττει τον δήμο μας.
Όπως όλοι γνωρίζουμε το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό το σχολείο μας δεν μένει αλώβητο από την Πανδημία και δεδομένου του μεγάλου αριθμού άτομο σε αυτά ελλοχεύει ο κίνδυνος Εκθετικής διασποράς του ιού, παρόλα τα προστατευτικά μέτρα που εκπαιδευτικοί και μαθητές καθημερινά τηρούν με ευσυνειδησία.
Έτσι λοιπόν και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου υπήρξε θετικό κρούσμα, Γεγονός που εύλογα ανησύχησε όλη τη μαθητική και διδακτική κοινότητα του σχολείου.
Αρκετοί γονείς έσπευσαν να κάνουν τεστ στα παιδιά τους με ίδια έξοδα, αλλά πολλοί δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα.
Αυτό που αιτείται ο σύλλογός μας είναι να σταθείτε αρωγός και συμπαραστάτης στην αγωνία και τη δυσχέρεια που πολύ έχουμε μπροστά στο οικονομικό βάρος του τεστ και έμπρακτα να είστε δίπλα μας.
Αιτούμαστε να χορηγήσετε διαγνωστικά τεστ προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας αλλά κυρίως προς τους μαθητές του τμήματος στο οποίο θα υπάρχει επιβεβαιωμένα θετικό κρούσμα.
Γνωρίζουμε ότι ήδη κάποιοι δήμοι έχουν προβεί σε ανάλογες ενέργειες και θα ήταν πραγματικά εξαιρετική και χρήσιμη βοήθεια εκ μέρους σας προς το σχολείο μας.
Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν την ευαισθησία της δημοτικής μας αρχής το θέμα της διασποράς της πανδημίας στο δήμο μας όπως έμπρακτα αποδεικνύεται από τα άμεσα αντανακλαστικά που επιδείξατε για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού covid-19 Αναμένουμε τη στήριξή σας και την άμεση ανταπόκριση σας.
Εκ μέρους του ΔΣ
Η Πρόεδρος Μπιλα Μαρία
Η γραμματέας Πατρικακη Όλγα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.