Την αθλιότητα των δρομολογίων της γραμμής 56 καταγγέλουν πολίτες

Την αθλιότητα των δρομολογίων της γραμμής 56 των λεωφορείων του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν πολίτες στο oraiokastro24

Αναφορά γίνεται για την καθυστέρηση δρομολογίων τις ώρες αιχμής και έπειτα για την μαζική άφιξη των λεωφορείων. Οι πολίτες αναφέρουν επανειλημμένες εκκλήσεις στους αρμόδιους που δυστυχώς πέφτουν στο κενό. Την καταγγελία επιβεβαιώνει και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το «κομβόι» των λεωφορείων.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία:

<< Σχετικά με το γνωστό ζήτημα δυσλειτουργίας του λεωφορείου 56 στον Δήμο μας.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τόσο στον σταθμάρχη του ΝΣ Σταθμού (τηλ. 2310981164) όσο και στον Επόπτη του ΟΑΣΘ (τηλ. 2310981219) και το γραφείο Κίνησης (τηλ. 2310981221) για τα κακώς κατανεμημένα δρομολόγια του 56, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής (πρωινές και μεσημεριανές), σήμερα (6/12/2018) σημειώθηκε το ακόλουθο περιστατικό ενδεικτικό του κακού συντονισμού των δρομολογίων.

 

Μεταξύ 08:15 και 08:35 βρισκόμασταν εντός ενός λεωφορείου του 56 στην οδό Λαγκαδά και προπορεύονταν άλλα δύο λεωφορεία της ίδιας γραμμής άδεια σε απόσταση 5 μέτρων. Επισυνάπτονται φωτογραφίες. Τρία λεωφορεία στην σειρά. Το αποτέλεσμα: στο ένα λεωφορείο ο γνωστός συνωστισμός, τα άλλα δύο άδεια, οι εργαζόμενοι αργούν να προσέλθουν στον χώρο εργασίας τους και όλοι οι επιβάτες ταλαιπωρούνται από το κρύο περιμένοντας στην στάση και από τις συνθήκες εντός του λεωφορείου.

 

Ο καλός συντονισμός από πλευράς αρμοδίων των ήδη υπαρχόντων λεωφορείων είναι απαραίτητος για την επιτακτική βελτίωση της κατάστασης.

 

Ελπίζουμε και στην δική σας βοήθεια.>>

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.