Την νύχτα μέρα με 1000 πυροτεχνήματα έκανε ο πρόεδρος της Νεοχωρούδας την Νεοχωρούδα ! (βίντεο)

Την νύχτα μέρα με 1000 πυροτεχνήματα έκανε ο πρόεδρος της Νεοχωρούδας την Νεοχωρούδα !

Μια έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου από τον πρόεδρο της κοινότητας Χρήστο Σαραμούρτσης.
Μαζί με δέκα συγχωριανούς του αγόρασαν , με προσωπικά έξοδα , περισσότερα από 1000 πυροτεχνήματα και χάρισαν ένα υπερθέαμα !
Κυριολεκτικά έγινε η νύχτα μέρα και οι πρώτες ώρες του 2021 σκόρπισαν αισιοδοξία!
Ο Χρήστος Σαραμούρτσης πρωτοπόρησε για μια ακόμη φορά!
Η μοναδική κοινότητα του δήμου που έσπασε την θλίψη της φετινής Πρωτοχρονιάς!

Άξιος συγχαρητηρίων !!

Το μήνυμα του προέδρου:

Φεύγει μια χρονιά αλλιώτικη από τις άλλες! Μια χρονιά ζοφερή που οι πίκρες και οι απώλειες σημάδεψαν πολλούς από εμάς! Σαν οδοστρωτήρας πέρασε και ισοπέδωσε τις ζωές των περισσότερων σπέρνοντας φόβο αγωνία και μοναξιά. Όμως ουδέν κακό αμιγές καλού! Μάθαμε πολλά! Εκτιμήσαμε αγαθά και καταστάσεις που πριν δεν τα βλέπαμε γιατί όλα ήταν τόσο δεδομένα! Εκτιμήσαμε την ΥΓΕΊΑ… την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ του να κάνουμε μια βόλτα χωρίς τον φόβο ότι θα νοσήσουμε. Τις συναντήσεις με φίλους. Μια επίσκεψη για μία γιορτή συγγενή μας. Έναν ωραίο δροσερό καφεδάκι στον ήλιο! Εκτιμήσαμε το καθημερινό ξύπνημα για την δουλειά μας. Την συνάντηση με τους γονείς μας και τους παππούδες μας. Μια εκδρομή. Την Θεία λειτουργία της Κυριακής στην Εκκλησία.

Κλειστηκαμε… απομονωθηκαμε! Όμως δεν αποξενωθηκαμε ! !!!

Μέσα από όλο αυτό το κακό που ταρακούνησε την καθημερινότητα μας, αποδείχθηκε πόσο κοντά είναι οι καρδιές των ανθρώπων πίσω από τις κλειστές πόρτες. Πόσοι άνθρωποι συσπειρώθηκαν για να βοηθήσουν συνανθρώπους τους. Πόσες αιμοδοσιες στέφθηκαν με επιτυχία. Πόσες προσπάθειες βοήθειας σε ιδρύματα! Προσφορές σε οικογένειες που περνούν δυσκολίες! Αρχίσαμε να νοιαζόμαστε για την πραγματική ΖΩΉ! Το ΠΝΕΎΜΑ μας άρχισε να ξυπνάει από τον λήθαργο της ματαιοδοξίας και να συμμεριζόμαστε την ουσία των προβλημάτων. Αρχίσαμε να κοιτάμε δίπλα μας. Πέρα από εγωπάθειες και ψεύτικες υλικές απολαύσεις που θάμπωναν την ουσία.

Πάμε μπροστά ως υγιείς ψυχές με την ΑΓΑΠΗ να μας καθοδηγεί σε μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Έρχεται μια νέα χρονιά που μπορεί να μην τα αλλάξει όλα εν μία νυκτί, αλλά ο σπόρος θα καρπίσει σιγά σιγά και θα βγούμε νικητές σωματικά και πνευματικά.

Ας ξεκινήσουμε να γράφουμε στην πρώτη λευκή σελίδα του ΝΈΟΥ ΈΤΟΥΣ 2021 με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα την αρχή μίας άλλης νοοτροπίας που θα μας ανυψώσει και θα πετάξει ό,τι σαθρό υπήρχε μέχρι τώρα .

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ. ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΣΑΡΑΜΟΎΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.