Τιμήθηκε η ημέρα πιάνου στο Ωραιόκαστρο απο την μουσική σχολή ΤΟΜΠΑΖΗΣ, φωτο – βίντεο

Τιμήθηκε η ημέρα πιάνου στο Ωραιόκαστρο απο την μουσική σχολή ΤΟΜΠΑΖΗΣ, φωτο – βίντεο

Μια ακόμη ποιοτική βραδιά χάρισε στο Ωραιόκαστρο η μουσική σχολή ΤΟΜΠΑΖΗΣ.

Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά το “μαγικό κουτί” που ξυπνάει – ζωντανεύει – ενεργοποιεί κρυμμένα συναισθήματα. Και δεν είναι άλλο απο το πιάνο! Παγκόσμια ημέρα πιάνου σήμερα!

Στο “πολιτιστικό κέντρο Ωραιοκάστρου”, όπως με στόμφο τόνισε ο κ. Γιώργος Τομπάζης καθώς στερείται ανάλογου χώρου ο δήμος, στο καφέ FOCUS προσπάθησαν να μετατρέψουν οι διοργανωτές σε αίθουσα δωματίου για να προσφέρουν οι καλλιτέχνες, μαθητές της σχολής υπο την καθοδήγηση των καθηγητριών του Νάντιας Τζήμα και Ευαγγελίας Αντύπα, συναισθήματα στο κοινό.

Η καθηγήτρια πιάνου κ. Ευαγγελία Αντύπα και σε ρόλο παρουσιάστριας μετέφερε γνώσεις στο κόσμο που ήταν εκεί για να γνωρίσουν καλύτερα το αυτό το μοναδικό όργανο που είναι απο μόνο του μια ολοκληρωμένη ορχήστρα!

Στο τέλος της μουσικής εκδήλωσης ο κ. Τομπάζης είχε μια έκπληξη για τους μαθητές του!

Ένα γρήγορο κουίζ που ο νικητής θα κέρδιζε 2 μήνες δωρεάν φοίτηση στην σχολή του!!
Το ερώτημα ήταν αρκετά δύσκολο και για αυτό ως νικητής ορίστηκε ο μαθητής που ήταν πιο κοντά στην απάντηση. Και αυτή ήταν η Γεωργιάδου Ειρήνη!!!

Ακολουθούν αποσπάσματα απο την βραδιά και φωτογραφικό υλικό με τους πιανίστες της σχολής, με τα παιδιά που ζουν με την ποιοτική μουσική!

Η νικήτρια του διαγωνισμού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.