Τι έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στην Αθήνα και γιατί απέχουν οι σύλλογοι απο το καρναβάλι ήταν μερικά απο τα ερωτήματα του Η.Τσακαλίδη

Τι έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στην Αθήνα και γιατί απέχουν οι σύλλογοι απο το καρναβάλι ήταν μερικά απο τα ερωτήματα του Η.Τσακαλίδη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” Ηρακλής Τσακαλίδης έθεσε ερωτήματα στο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τα οποία έφεραν και άλλα στην πορεία.

Ρώτησε για το ταξίδι του δημάρχου στην Αθήνα,για ποια θέματα που αφορούν το Ωραιόκαστρο συζήτησε και με ποιους.

Ερώτημα τέθηκε για την υλοτόμηση των δέντρων που έχουν προσβληθεί απο το φλοιοφάγο έντομο. Αν αυτά τα ξύλα θα διατεθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Για μια ακόμη φορά στην ίδια αίθουσα ζητήθηκε ενημέρωση για την καρναβαλική παρέλαση που θα λάβει χώρα στις 23.2,εννιά ημέρες πριν δεν υπάρχει πλήρης ενημέρωση.

Στην ανάπτυξη του θέματος της καρναβαλικής παρέλασης η ενημέρωση κινήθηκε σε γενικά πλαίσια,ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή την Δευτέρα 17.2 θα γίνουν επαφές για να συμμετέχουν ομάδες.

Ακούστηκε με στόμφο η αποχή των συλλόγων απο την εκδήλωση και ότι ο δήμος θα πρέπει να απεμπλακεί και να δημιουργηθεί μια επιτροπή,όπως έχει ζητηθεί και απο τον πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου,δείτε αναλυτικά εδώ.

Για την αποχή των συλλόγων η συζήτηση επεκτάθηκε αφήνοντας διάφορες αιχμές.

Απόφαση πάρθηκε για το κλείσιμο των δρόμων την ημέρα της εκδήλωσης αλλά πρόβλημα υπήρξε ως προς την μη ενημέρωση του σώματος του συμβουλίου για το πιο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ .
Την ημέρα εκείνη θα κλείσει και κεντρικός δρόμος οδός Κομνηνών όπου κινείται το λεωφορείο. Ακόμη όμως δεν γνωρίζει κανείς πιο εναλλακτικό δρομολόγιο θα ακολουθηθεί.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.