Τι είναι η τηλεπάθεια τελικά;

Τι είναι η τηλεπάθεια τελικά;

Είναι η τηλεπάθεια ένα φυσικό φαινόμενο; Είμαστε όλοι τηλεπαθητικοί; Τι μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε την τηλεπάθεια; Πώς μπορεί να μας βοηθήσει η τηλεπάθεια στην καθημερινή μας ζωή; Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι η τηλεπάθεια είναι προνόμιο των μεταφυσικών και των μέντιουμ, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να είσαι τηλεπαθητικός. Είναι η δική μας έλλειψη κατανόησης και ευαισθητοποίησης που την κάνει να φαίνεται σαν μια ασυνήθιστη εμπειρία.
 

Τι είναι τηλεπάθεια;

Η τηλεπάθεια είναι η μεταφορά σωματικής, συναισθηματικής ή διανοητικής ενέργειας, ή ένας συνδυασμός αυτών, από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, χωρίς φυσική επαφή. Είναι η άμεση μεταφορά της σκέψης και των συναισθημάτων από ένα πρόσωπο σε άλλο πρόσωπο χωρίς τη χρήση των πέντε αισθήσεων, της όρασης, της ακοής, της αφής, της γεύσης και της όσφρησης. Είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε σε ένα άλλο επίπεδο, όχι με λόγια αλλά μόνο με τη δύναμη του μυαλού μας.

Παρά το γεγονός ότι στο πέρασμα των αιώνων έχουν εγκαθιδρυθεί διάφορες θεωρίες για να περιγράψουν τη λειτουργία της τηλεπάθειας, καμία στην ουσία δεν φαίνεται να είναι επαρκής. Το σίγουρο είναι ότι φαινόμενο αυτό συνδέεται στενά με τη συναισθηματική κατάσταση τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη. Επίσης η σκέψη είναι μια ενέργεια που προσελκύει τους άλλους.

Η τηλεπάθεια μπορεί να είναι σωματική, συναισθηματική και νοητική. Η αληθινή συναισθηματική τηλεπάθεια είναι η σπανιότερη μορφή ενώ η νοητική τηλεπάθεια είναι η πιο κοινή. Παρά το γεγονός ότι η τηλεπάθεια διαφοροποιείται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, υπάρχει πραγματικά μια επικάλυψη ή ανάμειξη και των τριών. Συνήθως, ένας ή περισσότεροι από αυτούς τους τύπους θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της μεταβίβασης της τηλεπαθητικής ενέργειας. Όλοι μας έχουμε τηλεπαθητικές ικανότητες και ο καθένας από εμάς έχει την ικανότητα να την αναπτύξει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Όλοι μας έχουμε τηλεπαθητικές εμπειρίες σχεδόν κάθε μέρα, συνήθως χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε.

Έχεις πει ποτέ στο παρελθόν, «το σκεφτόμουν αυτό που είπες», όταν κάποιος σου μιλούσε; Είχες ποτέ το προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ανακάλυψες αργότερα ότι κάποιος στην οικογένειά σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είχε ανάγκη από βοήθεια; Είχες πάει ποτέ κοντά σε κάποιον ο οποίος ήταν πολύ νευρικός και διαπίστωσες ότι έγινες κι εσύ νευρικός; Όλες αυτές είναι τηλεπαθητικές εμπειρίες. Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι εμπειρίες συμβαίνουν με κάποιον που είναι πολύ κοντά μας που είναι είτε ένας καλός φίλος, σύντροφος, αδελφός ή αδελφή και τα παιδιά μας.

Η πιο κοινή μορφή τηλεπάθειας, η σωματική τηλεπάθεια, μπορεί να παρατηρηθεί στη φύση, όπου σμήνη πτηνών ή κοπάδια ψαριών βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση. Κάθε ζωντανό πλάσμα εκπέμπει και λαμβάνει ενέργεια. Στις περιπτώσεις σωματικής τηλεπάθειας, αυτά τα πλάσματα είναι συντονισμένα στο ίδιο κανάλι και συμπεριφέρονται όμοια. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική τηλεπάθεια, καθώς όλα τα όντα και ο άνθρωπος αντιδρούν εξαιτίας ενός  κοινού συναισθήματος.

Με την νοητική τηλεπάθεια, τα άτομα αντιδρούν σε σκέψεις οι οποίες είναι κοινές. Ο καθένας μπορεί να βελτιώσει τις τηλεπαθητικές ικανότητές του. Χρειάζεται μόνο λίγη εξάσκηση για τη μετάδοση και τη λήψη των σκέψεων. Η διατήρηση της πνευματικής ηρεμίας είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μερικές φορές η τηλεπάθεια λειτουργεί επίσης και σε περιόδους στρες, όταν τα συναισθήματά μας είναι έντονα.

Για να γίνεις πιο τηλεπαθητικός, είναι απαραίτητο να γίνεις πιο ευαίσθητος στις σκέψεις των άλλων. Δεν θέλεις όμως αυτό να το κάνεις με όλα τα άτομα. Θα πρέπει να είσαι επιλεκτικός ποια άτομα θα λαμβάνουν τις σκέψεις σου, και γενικότερα, τι είδους σκέψεις θα πρέπει να λαμβάνουν. Δεν θέλεις να υπόκεισαι σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα που θα σε αναγκάσουν να θέσεις άμυνες. Η εξαίρεση φυσικά είναι εάν προτίθεσαι να μάθεις για τις αρνητικές προθέσεις κάποιου ατόμου. Στη συνέχεια, είναι στο χέρι σου να ενεργήσεις κατάλληλα για την αποτροπή ανεπιθύμητων καταστάσεων και να αφήσεις μόνο τις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα να αποσταλούν.

Τηλεπάθεια και ερωτικές σχέσεις

Η αλήθεια είναι ότι συχνά η τηλεπάθεια συναντάται στις αδελφές ψυχές. Είναι η επικοινωνία μόνο με τη σκέψη. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι με την αδελφή ψυχή μας και δείχνει ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος αλληλεπίδρασης, ένα δίκτυο επικοινωνίας και ανταλλαγή σκέψεων και συναισθημάτων. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με την αδελφή ψυχή σου που είναι στην άλλη άκρη του κόσμου ή στη διπλανή πόρτα!

Η τηλεπάθεια συσχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς, που συνήθως στέλνει και δέχεται συναισθηματικές και νοητικές πληροφορίες. Η αδελφή ψυχή σου, σε παροτρύνει να ανοίξεις το τσάκρα της καρδιάς σου, έτσι ώστε όχι μόνο να υπάρχει  μεταβίβαση συναισθημάτων αγάπης, αλλά δημιουργεί μια πύλη για τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ σας.

Έτσι είναι λογικό γιατί οι αδελφές ψυχές έχουν τηλεπάθεια μεταξύ τους. Δεδομένου ότι ένα μέρος της αποστολής των αδελφών ψυχών είναι να δημιουργήσουν ένα πιο φωτισμένο και καθαρότερο πρότυπο σχέσεων, γίνεται φανερό γιατί είναι αναγκαία η τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ τους. Οι αδελφές ψυχές μαθαίνουν πώς να λειτουργούν στη σφαίρα της άνευ όρων αγάπης, η οποία είναι μια πολύ υψηλή δόνηση.

Μαθαίνουν ακριβώς πώς να δημιουργήσουν έναν δυνατό πνευματικό δεσμό αγάπης, εμπιστοσύνης, ειρήνης, συνεργασίας και συμπόνιας, ακόμα και για όλη την ανθρωπότητα. Η τηλεπάθεια τους δίνει μια μεγαλύτερη ικανότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν ενέργεια ο ένας από τον άλλον, για τη δημιουργία μιας σχέσης σε ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο.

Η τηλεπάθεια είναι ένδειξη μιας βαθύτερης πνευματικής σύνδεσης με το σύντροφό σου. Αυτή η σύνδεση δυναμώνει τη σχέση και βοηθάει στην αφαίρεση των συναισθηματικών και φυσικών εμπόδιων. Συνήθως ο σύντροφος που κάνει την περισσότερη δουλειά, που παίρνει την πρωτοβουλία στην κατάργηση των εμπόδιων, έχει και την ισχυρότερη τηλεπαθητική μετάδοση.

Πώς θα συνδεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο μέσω της τηλεπάθειας;
Η σκέψη είναι κάτι που εμείς θεωρούμε δεδομένο, αλλά είναι ένα από τα πιο μαγικά εργαλεία που έχουμε. Μπορούμε να σκεφτούμε με θετικό τρόπο αγάπης και να έχουμε τηλεπάθεια με εκείνους που αγαπάμε. Η τηλεπάθεια χρησιμοποιεί τη σκέψη και τα συναισθήματά μας για να μεταφέρει ένα μήνυμα. Η απόσταση δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν στοιχεία τηλεπάθειας μεταξύ ανθρώπων οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι συναισθηματικά αλλά μακριά μεταξύ τους. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σκέψη που θέλουμε να μεταφέρουμε και στη συνέχεια, σε ένα βαθύ επίπεδο συναισθημάτων, μεταφέρουμε την εικόνα της σκέψης στο αγαπημένο μας πρόσωπο, χρησιμοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις.

  • Συμπέρασμα

Αν είχες την αίσθηση ότι κάποιος σε σκέφτονταν έντονα και τον αισθανόσουν μερικές φορές τόσο βαθιά, αλλά φοβόσουν να το πιστέψεις, να είσαι βέβαιος ότι αυτά τα συναισθήματα είναι πιθανό να είναι πραγματικά. Δεν χρειάζεται να πιστεύεις στην αδελφή ψυχή ή το πεπρωμένο. Η τηλεπαθητική επικοινωνία έχει αποδειχθεί από την επιστήμη. Δεδομένου ότι η τηλεπάθεια δεν γνωρίζει απόσταση, τότε το πιο ισχυρό «κλικ» θα είναι με την αδελφή ψυχή σου ή, αν δεν θέλεις να πιστεύεις στις αδελφές ψυχές, θα είναι με ένα άτομο που είναι τέλειο για σένα.

Αν πάλι ψάχνεις να βρεις την αδελφή ψυχή σου, θα πρέπει να μάθεις πως να αναγνωρίσεις την τηλεπαθητική επαφή σας και να ενισχύσεις τη συναισθηματική σας σύνδεση. Μόλις επιτευχθεί αυτό, τότε θα βρείτε ο ένας τον άλλο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα συναντήσεις κάποιο άτομο που σου αρέσει και υπάρχει κάτι ισχυρό εκείνη την στιγμή, μην το αγνοήσεις.

Η τηλεπαθητική επικοινωνία είναι συνεχής και είναι χρήσιμη για να γνωρίζουμε τι σκέφτονται οι άλλοι ή τι αισθάνονται για μας ή να στείλουμε κάποιο θετικό μήνυμα στους άλλους. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, οι άλλοι άνθρωποι γύρω μας έχουν επίγνωση του τι νομίζουμε γι’ αυτούς και μας συμπεριφέρονται ανάλογα. Εάν σκεπτόμαστε και αισθανόμαστε αρνητικά για τους άλλους, τότε έχουμε την τάση να τους διώχνουμε μακριά. Αν στέλνουμε θετικά μηνύματα, τότε και οι άλλοι θα αναζητούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

astropedia.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.