Τι ισχύει για take away και delivery απο τις 21:00 εως τις 05:00

Τι ισχύει για take away και delivery απο τις 21:00 εως τις 05:00

Από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου τίθεται σε όλη την επικράτεια, από τις 21:00 το  έως τις 05:00 το πρωί, περιορισμός των μετακινήσεων.

Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και συνοδείας των κατοικίδιων ζώων κάθε νοικοκυριού και σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Σε ό,τι αφορά την ατομική άθληση, ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι αυτή δεν αφορά στην προπόνηση στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων, αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση σε συνθέσεις έως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κατά προτίμηση κοντά στην οικία των πολιτών.

Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 – 05.00, διευκρινίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.