Τοπική κοινότητα Ωραιοκάστρου – Τα “επεισόδια” συνεχίζονται

Τοπική κοινότητα Ωραιοκάστρου Τα “επεισόδια” συνεχίζονται

Σε σίριαλ πολλών “επεισοδίων” εξελίσσεται η δράση του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, πέραν των καθηκόντων του.

‘Επειτα από τις επανειλημμένες αναρτήσεις μελών του τοπικού συμβουλίου, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά της προέδρου για προσωπικές βλέψεις απαξιώνοντας τον θεσμό και λειτουργώντας αυταρχικά, η πρόεδρος τοπικού συμβουλίου  Αραμπατζίδου Μαρία με ανάρτηση της τοποθετείται απέναντι στους συμβούλους της.

Κάνει λόγο για το νεαρό της ηλικίας της, κάνει λόγο για την απειρία της αλλά και για την προσπάθειάς ότι μαθαίνει δίπλα σε ανθρώπους με τεράστια γνώση και επιφυλάσσεται, για μία ακόμη φορά, για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Διαβάστε αναλυτικά το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου. 

Η συνέχεια θα έρθει, μάλλον, σήμερα στις 7:30 το απόγευμα εάν και εφόσον γίνει το τοπικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Αραμπατζίδου Μαρία πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου: 

Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο εξελίσσεται εναντίον μου μία συντονισμένη επίθεση χωρίς κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό, η οποία έχει ως απώτερο σκοπό, αφενός την πολιτική μου εξόντωση και, αφετέρου να πλήξει τη διοίκηση του δήμου μας, τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη.
Πρόκειται για μία προσπάθεια καλλιέργειας τοξικού πολιτικού κλίματος, προερχόμενη από συγκεκριμένη και γνωστή ομάδα, υποβοηθούμενη από συγκεκριμένες ιστοσελίδες – ιστοτόπων «κοινωνικής» δικτύωσης.
Δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκομαι στο επίκεντρο άκρως και επιλεκτικώς ψευδών και συκοφαντικών αναρτήσεων, που εντέχνως, σκόπιμα και παραπλανητικά αναδημοσιεύονται σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δημόσια προφίλ.
Έχω δεχτεί σειρά ανήθικων προσβολών για τις οποίες υπάρχουν ευτυχώς επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορώ να αναδείξω και να παραπέμψω τους «υπεύθυνους» στο τελευταίο καταφύγιο του πολίτη στην αυθαιρεσία των λασπολόγων, τη δικαιοσύνη.
Ελλείψει γεγονότων και επιχειρημάτων, οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να εμφανίσουν ως μειονέκτημα της κοινωνικής και πολιτικής μου παρουσίας το νεαρό της ηλικίας μου, προς όφελος των παρασκηνιακών σκοπών τους. Είναι άλλωστε ένα βολικό και εύκολο επιχείρημα τόσο για τους ίδιους όσο και γι’ αυτούς που κρύβονται επιμελώς από πίσω.
Δίπλα στο νεαρό της ηλικίας μου αναφέρουν και την υποτιθέμενη απειρία, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πορεύομαι μαθαίνοντας δίπλα σε ανθρώπους με τεράστια γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.
Χωρίς κανένα δισταγμό, ατεκμηρίωτα και για ιδιοτελείς σκοπούς, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα σπιλώνοντας κατ’ εξακολούθηση το όνομα της οικογένειας μου.
Αγωνίζονται δήθεν για το καλό του τόπου τους, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν φέρει καμία επίσημη πρόταση ενώπιον του συμβουλίου. Αντ’ αυτού επέλεξαν να αναλώνονται σε αντιδικίες με συναδέλφους, συντονίζοντας παρασκήνιο και υποβιβάζοντας την αξία και το ήθος, που προσπαθεί να προάγει το κοινοτικό μας συμβούλιο.
Ο τρόπος λειτουργίας του τοπικού συμβουλίου ήταν ανέκαθεν αξιοπρεπής, καθόλα σωστός και ίσως πολύ μπροστά από τα πρότυπα των μέχρι τώρα τοπικών συμβουλίων.
Ξεκίνησε, όμως, να δυσφημίζεται πολύ σύντομα από άτομα εκλεγμένα τα οποία δούλευαν υπόγεια και απέναντι από τη σημερινή διοίκηση. Προσπάθησα να δώσω λύση αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς οι … «κατευθυντήριες γραμμές» ήταν πολύ πιο ισχυρές από εμένα. Νέα γαρ…
Επέλεγα συνειδητά έναν ήρεμο δρόμο, ελπίζοντας πως όλες αυτές οι συντονισμένες τακτικές ηθικής και πολιτικής μου εξόντωσης κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Όμως, μάταια.
Για όλα αυτά, λοιπόν, λυπάμαι. Λυπάμαι που σε τόσο δύσκολους καιρούς, η ευγένεια, ο πολιτισμός, η τιμιότητα και η αλληλεγγύη, παραμερίζονται για μικροπολιτικά συμφέροντα και αντιπολιτευτικούς εγωισμούς.

Θα συνεχίσω να προσφέρω με όλη μου την καρδιά, ότι μπορώ καλύτερο για τον τόπο μου. Το οφείλω στο νεαρό της ηλικίας μου. Άλλωστε αυτό είναι που μου προσφέρει την απόλυτη προστασία απέναντι στους συκοφάντες μου…”

Ωραιόκαστρο: Και οι 10 τοπικοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτο συμβούλιο – Η ατζέντα τους έχει σοβαρά θέματα

Σε αδιέξοδο η λειτουργία του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου – Καταγγέλλεται ο δήμαρχος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.