Τοποθέτηση Βικτώριας Γεράκη για την απομάκρυνση των πυλώνων απο το Παλαιόκαστρο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν πρέπει και αν αξίζει τον κόπο να τρέχεις και να αγωνίζεσαι για κάτι, την στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να σου αφαιρέσουν την ελπίδα για αυτό που εσύ πιστεύεις.
Και τελικά, ναι,αξίζει να αγωνίζεσαι για κάτι που πιστεύεις. Γιατί αυτό σημαίνει προσπάθεια και η προσπάθεια αργά ή γρήγορα σε δικαιώνει.
Νιώθω βαθειά συγκινημένη καθώς ένας μεγάλος αγώνας χρόνων δικαιώθηκε!Η αποξήλωση και η απομάκρυνση των πυλώνων είναι πλέον γεγονός!Η δική μας προσπάθεια ξεκίνησε από ένα αίτημα που κατέθεσα ως πολίτης και μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης το 2011 για την απομάκρυνση της γραμμής των Πυλώνων Υψηλής Τάσης στις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου.
Ακολούθησε η συλλογή των 1020 υπογραφών, πόρτα-πόρτα, η συγκρότηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κατοίκων, οι δεκάδες επιστολές και επισκέψεις σε Υπουργεία και ΑΔΜΗΕ και πολλά άλλα.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κατοίκων, τις εκάστοτε διοικήσεις για τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς τους και φυσικά όλους όσους πίστεψαν, υπέγραψαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία!
Τέλος, πρέπει να δηλώσω πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί όταν στα σημεία που απελευθερώθηκαν θα δημιουργηθούν πάρκα για τα παιδιά και τους πολίτες του Δήμου μας, προτείνοντας τα πάρκα να γίνουν με θεματικό χαρακτήρα τον οποίο θα τον επιλέξουν οι μαθητές των σχολείων μας.
Σκυτάλη στη νέα γενιά γιατί εκεί βρίσκεται η ελπίδα!!!
Γεράκη Βικτωρία Ανεξάρτητη
Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου
Ιδρυτικό Μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κατοίκων Παλαιοκάστρου/Ωραιοκάστρου για την Απομάκρυνση των Πυλώνων από τις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου
1000

2000

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.