Τοποθέτηση Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το αποτελεσμα των εκλογων

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι η πλειοψηφία δεν επέλεξε τον κύριο Σαραμάντο για Δήμαρχο Ωραιοκάστρου. Εμείς ως Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση δώσαμε έναν καλό και τίμιο αγώνα αναβαθμίζοντας το επίπεδο της αντιπαράθεσης με επιχειρήματα και πρόγραμμα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή στο Ωραιόκαστρο, θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ασκώντας υγιή κριτική και ουσιαστική αντιπολίτευση, θα ελέγχουμε την διοίκηση με μόνο γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών και το μέλλον του τόπου μας.
Ευχαριστώ προσωπικά όσους συμπορεύτηκαν με την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση, εμπιστεύτηκαν τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του τόπου μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που στελέχωσαν τον Συνδυασμό μας για τον εξαιρετικό ομαδικό αγώνα που έδωσαν.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Παπακωνσταντινου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.