Τοποθέτηση – Διευκρίνιση της ΟΜ Ωραιοκάστρου σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Τοποθέτηση – Διευκρίνιση της ΟΜ Ωραιοκάστρου σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου και τη σύγχυση που έχει προκληθεί, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ωραιοκάστρου οφείλει να προβεί στην παρακάτω διευκρινιστική δήλωση, προκειμένου να προστατέψει τα μέλη της και το κόμμα από πλήγμα της πολιτικής τους αξιοπρέπειας, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων που ακολουθούν.
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ωραιοκάστρου ρητά διευκρινίζει ότι με κανέναν τρόπο δε σχετίζεται με τις ανακοινώσεις εκλογικής ή πολιτικής συμπόρευσης του επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης που φέρεται να υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την παράταξη “αν.α.σ.α.”, με επικεφαλής τον κ. Σκαρλάτο. Δεν γνωρίζουμε αν η παραπάνω απόφαση αποτελεί προϊόν προσωπικής επιλογής, όμως γνωρίζουμε ότι προέκυψε ερήμην της οργάνωσής μας.
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ωραιοκάστρου δεν εκπροσωπείται από την παράταξη “Αλληλεγγύη-Ανατροπή” από τη στιγμή που ξεκίνησε τη διαδικασία συνομιλίας με κοινωνικούς και πολιτικούς εταίρους με σκοπό τον σχηματισμό ευρύτερης αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου με όρους νίκης, για την πολιτική αλλαγή που θα φέρει την κοινωνική πλειοψηφία στη διακυβέρνηση του τόπου. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και οι σχετικές αποφάσεις τοποθετούνται μετά τις εθνικές εκλογές.
Μέχρι τότε προχωράμε απερίσπαστοι στην υλοποίηση του συμβολαίου με τον λαό για την πολιτική αλλαγή με έναν και μοναδικό σκοπό, δικαιοσύνη παντού!
Ο συντονιστής της ΟΜ Ωραιοκάστρου
Σταμάτης Κουμάνης
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.