Το εισαγγελικό πόρισμα «καίει» την Πισπιρίγκου

Το εισαγγελικό πόρισμα «καίει» την Πισπιρίγκου

Την παραπομπή της σε δίκη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας εισηγείται στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης.

Το πόρισμα «φωτιά» του εισαγγελέα για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, ζητεί την παραπομπή της σε δίκη όχι μόνο για τη δολοφονία του παιδιού της με κεταμίνη στο «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και για απόπειρα δολοφονίας του στο «Καραμανδάνειο», με αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική.

Ο εισαγγελέας διαπιστώνει «πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικό σενάριο» το οποίο εξύφανε η κατηγορουμένη προκειμένου να εκδικηθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Η εισαγγελική πρόταση απαριθμεί 37 σελίδες και δεν περιλαμβάνει κατηγορητήριο για τον πατέρα όμως τον «σκιαγραφεί» ως «ένα άτομο χωρίς συγκρότηση, με έλλειψη επαφής και σταθερότητας στις σχέσεις του, ακόμη και με τα παιδιά του».

efsyn.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.