Το ευχαριστώ της ΕΛΠΙΔΑΣ σε όσους την στηρίζουν

Το ευχαριστώ της ΕΛΠΙΔΑΣ σε όσους την στηρίζουν

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ επιθυμεί να εκφράσει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλα τα Μέλη, τους Φίλους και τις Εταιρείες για την συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα οικονομικής στήριξης του.

Μέσα σε κλίμα γενικής αβεβαιότητας και θλίψης για τη δοκιμασία της ζωής και της κανονικότητας λόγω της επιδημίας, ιδιαίτερα στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η ατομική ενσυναίσθηση συναντήθηκε με την εταιρική κοινωνική ευθύνη και δημιούργησαν μιαν αλυσίδα αλληλεγγύης για το έργο του Συλλόγου και τη στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ.

Αυτή η αλληλεγγύη μπορεί να απαλύνει τις οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν από την αδυναμία πραγματοποίησης επιτυχημένων δράσεων του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα του Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού που πραγματοποιείται για 7 συνεχή χρόνια.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλα τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια με τις συνδρομές, τις δωρεές και τις προσφορές τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις Εταιρείες που με τη συνδρομή τους ήταν παρούσες και αποτελεσματικές σε αυτό το ηθικό και υλικό κάλεσμα.

Ευχόμαστε για όλους μια καλύτερη χρονιά 2021, με ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο μέλλον,το κοινό μας μέλλον, του Συλλόγου, της Μονάδας, των Παιδιών και της Πατρίδας μας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

1. Palaplast S.A.

2. ΣΑΜΑΡΑΣ κ΄ Συνεργάτες A.E.

3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.

4. Εuromedica Ανώνυμη Εταιρεία

5. North Aegean Slops A.E.

6. Biofial A.E.

7. ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ A.E.

8. K. ΤΣΑΓΑΝΑΚΗΣ- Κ.ΤΣΑΓΑΝΑΚΗ Ο.Ε.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

ΚΟΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.