Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις “πλάτες” της ΕΠΩΦ

η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΠΣΜ) διοργανώνει την κορυφαία ετήσια εκδήλωσή της με την κοπή της βασιλόπιτας, στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ, στις 7 το απόγευμα. Κι όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος προσκάλεσε έναν πολιτιστικό σύλλογο για να παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. Φέτος είναι η σειρά της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ να παρουσιάσει το ανάλογο πρόγραμμα με μια σειρά ποντιακών χορών.
Αναμφισβήτητα, η πρόσκληση και μόνο από πλευράς της μεγαλύτερης ένωσης ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας. Κι επιπλέον είναι ένας ακόμη τρόπος αναγνώρισης της πολύ μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει ο σύλλογός μας για τη διατήρηση της παράδοσής μας.ς οποίους
Είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των διοργανωτών, τους οποίους θέλουμε με την παρούσα να ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.