Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και το cine Ωραιοκάστρου έχει νέο πρόγραμμα

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και το cine Ωραιοκάστρου έχει νέο πρόγραμμα

Στην οδό Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, στο Ωραιόκαστρο, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Castle Mall» (δίπλα στο κέντρο διασκέδασης Rose Garden), λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο 2310200912

Εως 16 Σεπτεμβρίου

Mulan
(μεταγλωττισμένο)

Τρίτη 15/09 – 20:30

Τετάρτη 16/09 – 20:30

Πλοκή: Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς, η Hua Mula, η μεγαλύτερη κόρη ενός διάσημου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιέζεται σε άντρα, τον Hua Jun, και περνάει από πολλές δοκιμασίες που θα χρειαστούν όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Είναι ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε μία εκπληκτική πολεμίστρια που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός έθνους… και ενός περήφανου πατέρα.

Εβδομάδα 17 έως 20 Σεπτεμβρίου

Scooby-Do

(μεταγλωττισμένο)

_____________________________________

Πέμπτη 17/09 – 20:30

Παρασκευή 18/09 – 20:30

Σαββάτο 19/09 – 20:30

Κυριακή 20/09 – 20:30

Πλοκή: H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc. Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια «σκυλοαποκάλυψη», ανακαλύπτουν τη μυστική «κληρονομιά» και τον προορισμό του Σκούμπι, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.