“Το μαρτύριο της σταγόνας” εως την οριστική απόφαση

Το μαρτύριο της σταγόνας εως την οριστική απόφαση για την δημιουργία ή μη του στρατοπέδου 1090 σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών ζουν οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα μετρώντας ατέλειωτες ώρες έξω απο το στρατόπεδο.
Ο δήμαρχος Δέλτα,Φωτόπουλος ενημέρωσε τους δημότες του οτι οι διαπραγματεύσεις για την εύρεση κατάλληλου χώρου βρίσκονται ακομη σε εξέλιξη και πιστεύει οτι σημερα στις 21:00 που θα συναντηθεί με την εκτελεστική επιτροπή ΠΕΔ το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει. Πιστεύει και δεν είναι σίγουρος,και δεν θα ειναι σίγουρος μέχρι τη στιγμή που το κλιμάκιο των τεχνικών του στρατού πει οτι κάποιος απο τους νέους χώρους που αναζητούν είναι κατάλληλος,κατάλληλος και για τους μετανάστες και για την διασφάλιση των πολιτών.
Μια νέα τοποθεσία ακούστηκε,η αποθήκη 9 στο λιμάνι. Ένας χώρος καθ’ ολα έτοιμος για να υποδεχθεί αυτούς τους ανθρώπου απο αύριο κι όλας.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε επίσης για ολα τα πεπραγμένα που εχουν διαδραματιστεί μέχρι τώρα και οτι ο φόβος για υποτιθέμενη έξοδο απο τη Σέγκεν είναι απλά “φόβος” και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να παρουσιάσει στους έτερους εργασίες,αυτό και μόνο αυτό.Αντίσταση,δύναμη,κουράγιο,υπομονή και ενότητα ζήτησε σε αυτον τον δύσκολο αγώνα που δίνουν.
Καποιοι δημότες ζήτησαν την ανάδειξη και την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσους οδήγησαν τις ζωες τους σε αυτή την ταραχή,κάποιοι πιο ένθερμοι ζήτησαν την καθολική παραίτηση της σημερινής διοίκησης.
Αποφάσισαν ομως οτι ολα αυτα θα τα δουν με καθαρό μυαλό οταν κερδίσουν αυτο που τοσο επιζητούν.
Οι κάτοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται εκει νυχθημερόν και δεν θα αποχωρήσουν εως ότου δουν τα ΜΑΤ να απελευθερώνουν τον χώρο.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.