Το νοσοκομείο του Κιλκίς θα εξοπλιστεί με αξονικό τομογράφο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει με αξονικό τομογράφο το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

 

Με έναν σύγχρονο αξονικό τομογράφο εξοπλίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου θα γίνει μέσω των ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο αξονικός τομογράφος είναι από τους πλέον σύγχρονους, και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε αποφασιστικά για την ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα  νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι βασικός πυλώνας υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα, ενώ εξυπηρετεί εκτός από τους κατοίκους του νομού και τις ανάγκες πολιτών όμορων νομών και επισκεπτών. Επίσης, με τον νέο αξονικό τομογράφο, εκτός από την παροχή αξιόπιστων υπηρεσίών υγείας για τους πολίτες βελτιώνουμε και το έργο και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.