Το πιο ρεαλιστικό ερωτικό μήνυμα ήρθε σήμερα απο γραφείο..τελετών

«Στον έρωτα και τον θάνατο είμαστε όλοι ίσοι»

Ο Οίκος Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός» στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα μήνυμα που βασίζεται σε 3 λέξεις που αντανακλούν τη φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία από την ίδρυσή της, το μακρινό 1976. Διάστημα που υλοποιήσαμε δεκάδες χιλιάδες κηδείες, ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης, μοιραστήκαμε μαζί τους συγκλονιστικά βιώματα και εικόνες και γνωρίσαμε από πρώτο χέρι τη σπουδαιότητα της λέξης άνθρωπος.

Μία λέξη που διαγράφει τις γεωγραφικές, κοινωνικές και σεξουαλικές ταμπέλες της εποχής μας, αλλά πρεσβεύει, από τη γέννησή της, την ισότητα, τον σεβασμό και την αγάπη στο μεγάλο ταξίδι που λέγεται ζωή.

Ένα ταξίδι που οφείλουμε όλοι να απολαμβάνουμε κάθε μέρα, δίπλα σε αυτούς που έχουμε επιλέξει και μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και ρατσιστικές ιδεολογίες.

Ο Οίκος Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός», άλλωστε, στέκεται τα τελευταία 42 χρόνια δίπλα σε κάθε άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε σε μία τόσο προσωπική στιγμή, με τον ίδιο επαγγελματισμό, τον ίδιο σεβασμό και την ίδια ακριβώς φροντίδα.

Γιατί εμείς γνωρίζουμε, καλύτερα από τον καθένα, πως στον θάνατο όπως και στον έρωτα, την ύψιστη μορφή ζωής, δε χωράει καμία διάκριση.

6970806E-466C-4F3B-8343-DF6B4C3F0DA9

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.