Το “Φεγγάρι του Ελαφιού” – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Το “Φεγγάρι του Ελαφιού” – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Η Πανσέληνος του Ιουλίου 2021 ή αλλιώς το “Φεγγάρι του Ελαφιού”, όπως ονομάζεται θα εμφανιστεί στον ουρανό σήμερα το βράδυ και θα είναι ορατή από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη ΝASA, η Σελήνη θα είναι ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου 2021, όμως για πολλές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, το φεγγάρι θα βρίσκεται στην κορύφωσή του, το Σάββατο στις 24 Ιουλίου.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο ξεκίνημα των ζωδίων τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 0ο μέχρι τις 4ο μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξελίξεις στην καριέρα, πιέσεις και αλλαγές θα έχετε με την Πανσέληνο στις 24/7 αγαπητοί μου Ταύροι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά στη δουλειά και αυτό ίσως φέρει γκρίνιες και στο σπίτι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση.

Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας και την καριέρα σας και ίσως θελήσετε να κλείσετε κάποιον κύκλο που ξεκίνησε αυτή τη χρονιά.

Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

ΛΕΩΝ

Καιρός να δείτε τι θα κάνετε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η Πανσέληνος στις 24/7 σε ό,τι αφορά τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας.

Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου ή αν το ταίρι σας κατανοήσει τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση.

Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται.

Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και ίσως εσείς να έχετε μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν μπορείτε μην πιέζετε πρόσωπα και οικογενειακές καταστάσεις αυτή την περίοδο, διότι θα συναντήσετε πολλές αντιδραστικές συμπεριφορές.

Αλλά επειδή και εσείς μπορεί να δεχτείτε πιέσεις που ίσως οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις, καλό είναι να απομακρυνθείτε από άτομα και συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι.

Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας και την παιδική σας ηλικία.

Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε συναντήσεις και κουβέντες που μπορεί να αφορούν τους παραπάνω τομείς, διότι μπορεί τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Χρειάζεστε χρόνο για να αισθανθείτε ξανά ασφαλείς, διότι τώρα νομίζετε ότι η αίσθηση σταθερότητας έχει χαθεί. Όμως ο φόβος δεν είναι ποτέ ο σωστός οδηγός, να θυμάστε ότι όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει. Με θάρρος και φιλοδοξία θα ξαναγίνετε οι ηγέτες της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 24/7 (αλλά και την επόμενη του Αυγούστου) και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές πλεύσης, αλλά και αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία.

Θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και ίσως λάβετε τώρα κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούσαν και ίσως αυτές οι απαντήσεις πυροδοτήσουν και τις αποφάσεις σας, που στα μάτια κάποιων θα μοιάζουν ακραίες. Όμως εσείς θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα κάνετε κινήσεις που θα βλέπετε κάποιους κύκλους να κλείνουν, ενώ ταυτόχρονα κάποιες πόρτες να ανοίγουν.

Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.