Το Ωραιόκαστρο μπαίνει σε νέα τροχιά,εκπρόσωποι του open mall μας ενημερώνουν

Το Ωραιόκαστρο μπαίνει σε νέα τροχιά

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδης Βασίλης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλος μας ενημερώνουν

Ο στόχος έχει κατακτηθεί πλέον για την αγορά του Ωραιοκάστρου. Ο δήμος Ωραιοκάστρου εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα ανοιχτά κέντρο εμπορίου.

Ένα πρόγραμμα απαιτητικό που θα δώσει πολλά χρήματα για την αναβάθμιση της αγοράς και του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιόκαστρο Ιακωβίδης Βασίλης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλος παραχώρησα μία συνέντευξη στο  oraiokastro24 μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, για την ομάδα συνεργασίας που ασχολήθηκε για να κατακτηθεί αυτός ο στόχος και για την επόμενη ημέρα.

Ο κύριος Ιακωβίδης έκανε ανοιχτή πρόσκληση στον τωρινό δήμαρχο Ηλίας Ζιακούλη και στον νεοεκλεγέντα Παντελή Τσακίρη  για κοινή συνάντηση με θέμα την συνέχεια της υλοποίησης του προγράμματος.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο γενικός γραμματέας για την απόρριψη του φακέλου, εδώ

Δείτε την βαθμολογία και το κόστος του προγράμματος,εδώ

Δείτε όλη την δράση για την κατάκτηση του προγράμματος,εδώ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.