Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου Νοιάζεται και Δρα

Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου Νοιάζεται και Δρα

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τους καθηγητές, τον  πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ.Πορφυριάδη Παντελή και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου κ.Ζιακούλη Ηλία νοιάστηκαν και έδρασαν,στο πλαίσιο την εβδομάδας δράσης του

 

 

 

Με το πρόγραμμα Let’s do it Greece ο αύλειος χώρος του γυμνασίου άλλαξε!ομόρφυνε! Κλαδευτικά τα δέντρα, φυτεύτηκαν όμορφα χρωματιστά εποχιακά λουλουδάκια και οι τοίχοι κοσμήθηκαν με γκράφιτι παίρνοντας  ηχηρά  μηνύματα !

Όλα τα παραπάνω τα ανέλαβαν οι μαθητές της τρίτης γυμνασίου.

Ενώ οι μαθητές της πρώτης και της δευτέρας γυμνασίου,φορώντας γάντια καθάρισαν ένα τμήμα του περιαστικού δάσους του Ωραιοκάστρου. 100 σακούλες γέμισαν από σκουπίδια ανεύθυνων

Τα χρώματα, τα γάντια, οι σακούλες σκουπιδιών, εργάτες και οχήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου ήταν η υλικοτεχνική βοήθεια απο πλευράς του δήμου.

Όλοι οι μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και δούλεψαν ασταμάτητα,αγόγγυστα  με πολύ ενθουσιασμό και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους πάντες!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.