Το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου διακρίθηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning

Το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου διακρίθηκε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning

Με ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning για το πρόγραμμα «Stem is on fire» – Βραβείο Marie Skłodowska Curie (χορηγός του βραβείου είναι ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης του eTwinning της Πολωνίας), τιμήθηκε το 1ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 και οργανώθηκε από τη νηπιαγωγό του 1ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου, Βαρβάρα Αραβανή. Συμμετείχαν σχολεία από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία – ανάμεσα στα Ελληνικά σχολεία και το 6ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου με τη νηπιαγωγό Εύη Φλούδα.

Στόχοι του προγράμματος αποτελούν η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης των μαθητών, η ανάπτυξη της ικανότητας θέσπισης και πραγματοποίησης στόχων, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και ικανοτήτων επίλυσης προβλημάτων μέσα από τη γνωριμία των μικρών μαθητών με το φυσικό φαινόμενο της φωτιάς. Το πρόγραμμα επιλέχθηκε μέσα από τα 870 προγράμματα που δήλωσαν συμμετοχή και αποτελεί παράδειγμα συλλογικής εργασίας και άριστων επιτευγμάτων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.