Το 15μελες του 1ου Λυκείου τοποθετείται για την μαθητική πορεία

Ενω η μαθητική πορεία για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβούλιο του 15μελους του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την συμμετοχή του σχολείου στην επιτροπή που οργάνωσε την σημερινή πορεία.

Η υποθετική συμμετοχή του σχολείου βγήκε και έτρεξε στο διαδύκτιο απο ορισμένα sites. Αναφέρουμε οτι το oraiokastro24.gr ουδέποτε αναπαρήγαγε αυτήν την πληροφορία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του 15μελους:

Αγαπητοί κυρίες/κύριοι
Το 15μελές του1ου ΓΕΛ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ αρνείται κάθε κατηγορία για συμμετοχή του στην οργάνωση της πορείας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 29|11|18 στο κέντρο  της Θεσσαλονίκης και θεωρεί ανυπόστατα τα όσα αναγράφετε στο άρθρο σας.
Επειδή πιστεύουμε ότι ρόλος και ευθύνη του τύπου είναι η έγκυρη ενημέρωση, σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε η σχολική κοινότητα και το 15μελέςτου σχολείου μας συμμετείχε στην οργάνωση και υποκίνησηαυτής της δράσης. Ναι, τις προηγούμενες μέρες υποστηρίξαμε την γνώμη μας για την Μακεδονία,όμως δε νοείται  να χαρακτηρίζονται και να στιγματίζονται με τόση ευκολία παιδιά ως φασίστες. Σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου δεν είναι φασίστες.Το σχολείο μαςσήμερα λειτουργεί κανονικά.Δεν οργανώσαμε τη σημερινή πορεία και ενημερωθήκαμε γι’ αυτήν όπως όλα τα αλλά σχολεία της Χώρας . Είναι στην ατομικήευθύνη κάθε μαθητή και στην δική του κρίση για το αν θα παρευρεθεί στη σημερινή πορεία ή όχι.
Σας παρακαλούμε να αναρτηθεί αυτή η επιστολή για το ίδιοχρονικόδιάστημαμε την προηγούμενη και στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ζητάμε την αναίρεση του άρθρου που μας στιγματίζει και μας αναφέρει ως υποκινητές και οργανωτές της σημερινής πορείας. Επιφυλασσόμαστε για κάθε δικαίωμα μας εναντία σε αυτήν την ψευδή ανάρτηση.
Το 15μελές του 1ουΓΕΛ Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.