Το 70% του μισθού του προσφέρει προς κοινό όφελος ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Ωραιοκάστρου

Το 70% του μισθού του προσφέρει προς κοινό όφελος ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Ωραιοκάστρου

Αφουγκραζόμενος απόλυτα την σοβαρότητα και την αναγκαιότητα της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ ένιωσε την ανάγκη να συμβάλει.

Το 70% του μισθού του διαθέτει στο κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικό φαρμακείο του Ωραιοκάστρου συμβάλλοντας έτσι στον συνάνθρωπο που σήμερα έχει πραγματική ανάγκη.

Διαβάστε την δήλωσή του:

Τους τελευταίους μήνες ζούμε κάτι πρωτόγνωρο εμείς που είμαστε της γενιάς κάτω των 45 ετών. Είναι τώρα η ώρα που πρέπει όλοι μας να σταθούμε αλληλέγγυοι και κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τις δουλειές τους ή έστω μέρος του εισοδήματός τους.
Μη μπορώντας να μείνω αμέτοχος σε αυτήν την προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε, αποφάσισα το 70% της αποζημίωσης που λαμβάνω ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου να το διαθέσω εξ ημισείας στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο κοινωνικό φαρμακείο του δήμου μας.
Είναι μια κίνηση που βεβαίως και δεν σώζει τη δύσκολη κατάσταση. Είναι όμως ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.