Το Make A Wish Ελλάδος γνώρισε στο Θωμά τον Μάρκο Σεφερλή και τον Μάρκο Σεφερλή στο Θωμά

Το Make A Wish Ελλάδος γνώρισε στο Θωμά τον Μάρκο Σεφερλή και τον Μάρκο Σεφερλή στο Θωμά

Ο Θωμάς είναι ένα παιδί πολύ κοινωνικό, σύγχρονο και με αίσθηση του χιούμορ. Είναι πολυπράγμων και τα ενδιαφέροντά του δεν περιορίζονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Tου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά εξίσου και το να χορεύει παραδοσιακούς χορούς. Στο Θωμά αρέσουν τα αστεία και δεν χάνει το χαμόγελό του ούτε στιγμή. Για το λόγο αυτό, ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον Μάρκο Σεφερλή!

Η αγάπη του για κάθε τι που προκαλεί γέλιο τον έχει βοηθήσει στο να βλέπει με αισιοδοξία τη ζωή και να συνεχίζει να μάχεται όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι κάθε φορά βγαίνει και πιο δυνατός! Για το λόγο αυτό η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να γνωρίσει από κοντά έναν σύγχρονο κωμικό που χαρίζει απλόχερα γέλιο και να περάσει μια χαρούμενη μέρα μαζί του«Εύχομαι να γνωρίσω τον Μάρκο Σεφερλή και την οικογένεια του» είπε στις νεράιδες μας, οι οποίες χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησαν με τον ηθοποιό και έσπευσαν να οργανώσουν μία διασκεδαστική, γεμάτη γέλιο, εμπειρία για τον μικρό μας φίλο.

Η ευχή του Θωμά, διαδραματίστηκε σε ένα εστιατόριο, στο οποίο ο αγαπημένος κωμικός τον περίμενε γεμάτος όρεξη για αστεία, γέλια και παιχνίδι. Η χαρά του Θωμά μόλις τον αντίκρυσε ήταν απερίγραπτη! Έφαγαν όλοι μαζί, έπαιξαν επιτραπέζια και ο μικρός μας φίλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω του. Ο Μάρκος φωτογραφήθηκε με τον Θωμά και τον έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά του, γεμίζοντας τον μικρό με αγάπη και δύναμη. Στη συνέχεια, ο Θωμάς και η οικογένεια του παρακολούθησαν την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Ο μικρός γελούσε τόσο δυνατά που καταλάβαινε κανείς ότι έβγαινε απ’ την ψυχή του. Στο τέλος ο Μάρκος τον ανέβασε στη σκηνή και ο Θωμάς νόμιζε ότι πρωταγωνιστεί στο πιο ωραίο όνειρο! Το γεγονός ότι γνώρισε από κοντά έναν άνθρωπο που θαυμάζει τόσο πολύ, ήταν για αυτόν μια μοναδική και ταυτόχρονα συγκινητική εμπειρία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπλήρωσης της ευχής του, ο Θωμάς ήταν πολύ χαρούμενος και δυσκολευόταν να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε. Το χαμόγελο του έλαμπε. Η μαμά του μας είπε ότι «ήταν η πιο ευτυχισμένη και η καλύτερη μέρα που έχουμε περάσει ποτέ σαν οικογένεια». Ο Θωμάς θα ανατρέχει σε αυτή τη μέρα κάθε φορά που θα θέλει να παίρνει δύναμη ή να ψάχνει αφορμή για χαμόγελα. Θα «γεμίζει» το μυαλό του με όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασε εκείνη τη μέρα με την οικογένεια του και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Θωμάς χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, μας θυμίζει ότι το σενάριο της ζωής μας γράφεται από
εμάς,χάρη στη θέληση και την επιμονή μας η παράσταση μπορεί να έχει happy end και η αυλαία να ανοίγει και να κλείνειμε εμάς πρωταγωνιστές!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.