ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η μουσική εκδήλωση «Τραγουδώντας την Αγάπη» που διοργάνωσε η Ενοριακή Νεανική Εστία Ωραιοκάστρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές τις βραδιάς και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πρατσινάκη και τους συνεργάτες του, νέους, εξαίρετους μουσικούς που τον συνόδευσαν, σε ένα μουσικό ταξίδι που έμεινε αξέχαστο σε όσους εξασφάλισαν έγκαιρα πρόσκληση. Ο κ. Δημήτρης Πρατσινάκης τραγούδησε αφιλοκερδώς, μιας και τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τις πολλές ανάγκες των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Πνευματικού μας Κέντρου. Ευχαριστούμε το φωνητικό σύνολο από τη Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis της ενορίας μας καθώς και όλα τα μέλη της Χορωδίας για τη σημαντική υποστήριξη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρωτοψάλτη μας και διευθυντή της χορωδίας μας κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη καθώς και την εκπαιδευτικό μουσικής και υπεύθυνη της μουσικής διδασκαλίας της χορωδίας μας κ. Άννα Γεράση για την καταπληκτική δουλειά και για τον πολύ κόπο που κατέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους χορηγούς μας «Ψηφιακές Εκτυπώσεις Τσιτιρίδη», «Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη», «Ανθοσυνθέσεις Σόνια Χριστινάκη», “Bon Chateau”. Ευχαριστούμε τους τεχνικούς της βραδιάς και το προσωπικό του χώρου της εκδήλωσης και όλους όσους εργάστηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της πόλης μας και όχι μόνο που στήριξαν με τις αναρτήσεις των δελτίων τύπου, την εκδήλωση.
Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, επώνυμους και μη. Ήταν, πραγματικά, συγκινητική η προσέλευση του κόσμου σε σημείο που να εξαντληθούν οι προσκλήσεις πολύ πριν ξεκινήσει η βραδιά. Λυπούμαστε για τους πάρα πολλούς φίλους που ήρθαν και αναγκάστηκαν να φύγουν διότι δεν υπήρχαν θέσεις.
Ελπίζουμε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε και στο εγγύς μέλλον παρόμοιες βραδιές, καθώς πάρα πολλοί μας το ζήτησαν.
Ευχόμαστε σε όλους καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή και με το καλό να γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα.

20140304-175110.jpg

20140304-175117.jpg

20140304-175128.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.