Τραγωδία στις Σέρρες: Η μετατροπή του λέβητα σε γεωθερμικό αιτία της φονικής έκρηξης

Τραγωδία στις Σέρρες: Η μετατροπή του λέβητα σε γεωθερμικό αιτία της φονικής έκρηξης

Μαθητής της 6ης τάξης και παιδί γνωστού γιατρού των Σερρών το θύμα της φονικής έκρηξης – Μαθητές της 1ης και 4ης τάξης οι δύο ελεφρά τραυματίες

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Σερρών με τον θάνατο του μικρού μαθητή παιδί γνωστού γιατρού της πόλης ο οποίος σκοτώθηκε όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχολείο είχε βρεθεί μηχανικός, προκειμένου να κάνει ρυθμίσεις, έτσι ώστε η θέρμανση του κτιρίου να προέρχεται από τη γεωθερμία και όχι από καυστήρα πετρελαίου, όπως ήταν παλαιότερα.

Ο μηχανικός έφυγε από το σχολείο έχοντας ολοκληρώσει τη δουλειά του και ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου πως οι διακόπτες του λέβητα είναι κλειστοί και θα παραμείνει ανενεργός.

Σε κάποιο διάλειμμα των μικρών έγινε έκρηξη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός  παιδιού και τον τραυματισμό άλλων δύο. Όπως λένε από το σχολείο, αν τα παιδιά είχαν μάθημα και δεν βρίσκονταν στο προαύλιο, τότε θα είχε αποτραπεί η τραγωδία.

serres

Πρώτο Θέμα 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.