Τραγωδία: Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε στροφή – καρμανιόλα στο Σχιστό

Τραγωδία: Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε στροφή – καρμανιόλα στο Σχιστό

Την τελευταία τους πνοή στο οδόστρωμα άφησαν τρεις άνθρωποι μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων κινούταν με κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα, κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα.

Ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα, μέχρι να καταλήξει 100 μέτρα πιο κάτω.

Επέζησε μόνο η τέταρτη της παρέας

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η νεαρή συνοδηγός φαίνεται να γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες επιχειρήσεις που βρίσκονταν εκείνη την ώρα αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση τα τρία άτομα δυστυχώς που άφησαν την τελευταία τους πνοή εδώ στη Λεωφόρο Σχιστού. Τα σώματά τους εκτινάχθηκαν μέσα από το όχημα.

Η νεαρή κοπέλα που επέζησε μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Άμεσα στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα.

Για τα τρία νεαρά άτομα ήταν πολύ αργά. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης μόλις έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό με τον άδικο χαμό των τριών νέων παιδιών στο σημείο έφτασαν δεκάδες φίλοι τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.