Τροχαίο στη Θεσσαλονίκης με θύμα οδηγό μηχανής. Έκκληση για να βρεθεί ο υπαίτιος οδηγός απευθύνει η οικογένεια του

Έχουμε γράψει και ξαναγράψει για τα έργα “φάντασμα” στην οδό Θεσσαλονίκης που κάποια στιγμή ξεκίνησαν μετα σταμάτησαν λίγο μετά ξανα ξεκίνησαν και εδώ και τρεις μήνες ο δρόμος παραμένει κλειστός. Πολλές φορές επίσης έχουμε αναρτήσει θέματα για την οδική συμπεριφορά των οδηγών που κινούνται στο Ωραιόκαστρο.
Αναφερθήκαμε σε κακοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους κλείνοντας πεζοδρόμια και διαβάσεις αναπήρων,σε οδηγούς δικύκλων που μπαίνουν σε μονόδρομους και κάνουν απίστευτες “σφήνες”,σε τροχαία που οφείλονται σε παραβιάσεις σημάτων και δυστυχώς πολλά ακόμη….
Σήμερα θα ζούσαμε μια τραγωδία…αλλά ευτυχώς ο οδηγός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.
Οδηγός μηχανής κατέβαινε την οδό Θεσσαλονίκης,στο σημειο που ειναι οι απαγορευτικές ταμπέλες ,είδε ενα αυτοκίνητο που πήγαινε να τις προσπεράσει κατα την άνοδο παίρνοντας την στοφή που υπάρχει σε εκείνο το σημειο πολύ ανοιχτά και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει έπεσε.
Ο οδηγός του ΙΧ όχι μόνο δεν σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κι εξαφανίστηκε ε!
Η οικογένεια του οδηγού της μηχανής απηύθυνε δημόσια έκκληση στα social media για την εύρεση του ασυνείδητου οδηγού του ΙΧ.
“ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ !!!
ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !!!
ΤΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ ΝΑΝ 7609 ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΝISSAN ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΣΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ .”

Εαν κάποιος από τους αναγνώστες μας γνωρίζει κάτι μπορει να επικοινωνήσει με email στο [email protected] και εμείς θα προωθήσουμε το μηνυμα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.