Τσιτσιπάς: “Είμαι αουτσάιντερ αλλά θα τα δώσω όλα”

Τσιτσιπάς: “Είμαι αουτσάιντερ αλλά θα τα δώσω όλα”

Για τον σπουδαίο ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι, το απόγευμα της Παρασκευής (18:00GR), μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χαρακτήρισε τον εαυτό του «αουτσάιντερ», τόνισε ότι πρέπει να μείνει απόλυτα προσηλωμένος στον αγώνα απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο ενώ, δεν έκρυψε τη χαρά του που έχει την υποστήριξη των Ελλήνων.

“Προτεραιότητά μου ειναι να είμαι έτοιμος και φρέσκος για αύριο. Έχω παίξει τον Νόβακ στο παρελθόν και είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχω αντιμετωπίσει. Είμαι το αουτσάιντερ σε αυτόν τον αγώνα. Θα πρέπει να μείνω προσηλωμένος και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω τις τελευταίες μέρες και να προσπαθήσω να προκαλέσω στον Νόβακ όσο μεγαλύτερη ζημιά γίνεται” είπε ο Στέφανος που έχει κερδίσει δύο φορές τον Σέρβο σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων.

Για το γεγονός ότι έχει βάλει το τένις σε κάθε ελληνικό σπίτι, ο Τσιτσιπάς μόνο υπερήφανος αισθάνεται…

“Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια και θαυμασμό ότι μπορώ να προσφέρω τόσα πολλά στους νέους που θελουν να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξη των Ελλήνων, μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα”

tennis24.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.