Τόσο κοστίζει το εισιτήριο Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 55 λεπτά

Τόσο κοστίζει το εισιτήριο Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 55 λεπτά

Στο πλαίσιο παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους επιβάτες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ξεκινά τη λειτουργία ενός γρήγορου τραίνου, το οποίο θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε μόλις 3 ώρες και 55 λεπτά .

Ειδικότερα, το νέο, γρήγορο δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται με ένα ζεύγος τραίνων, το οποίο θα διανύει σε 3 ώρες και 55 λεπτά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με στάσεις σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο, και σε τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά τη διαδρομή από την Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με στάσεις σε Λιανοκλάδι και Λάρισα.

Από Αθήνα, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:22 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:22, 12:22, 15:22 & 18:22.

Από Θεσσαλονίκη, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:27 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:15, 12:15, 15:15 & 18:15. Επιπλέον, υπάρχει το βραδινό ζευγάρι δρομολογίων 600/601. Στο πρωινό γρήγορο δρομολόγιο, η διαδρομή Αθήνα – Λιανοκλάδι θα διαρκεί μία ώρα και 47 λεπτά, ενώ η διαδρομή Αθήνα – Λάρισα δύο ώρες και 48 λεπτά.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο Λάρισα – Αθήνα θα διαρκεί δύο ώρες και 36 λεπτά και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα θα διαρκεί μία ώρα και 20 λεπτά.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες εντός της αμαξοστοιχίας Intercity Express

Ακόμη, το Intercity Express θα διαθέτει πρίζα σε κάθε θέση, υποστηρικτικό προσωπικό on board, WiFi (προς το παρόν, αποκλειστικά στην αμαξοστοιχία I/C51 και για την Α΄ θέση, όμως σταδιακά θα εγκατασταθεί και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες), αναβαθμισμένες υπηρεσίες κυλικείου με νέο συνεργάτη την εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ, δωρεάν διάθεση εφημερίδων στους επιβάτες της Α’ Θέσης στις αμαξοστοιχίες I/C50 και I/C51 και δωρεάν διάθεση σετ προϊόντων περιποίησης στους επιβάτες της Α’ Θέσης σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαράντη.

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, η τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει αμετάβλητη και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη η πρώτη θέση κοστίζει 55 ευρώ (με 20% έκπτωση για την επιστροφή) και η δεύτερη θέση κοστίζει 45 ευρώ (με έκπτωση 20%).

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.