Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν Άγιο Βασίλη.Γίνε ΕΣΥ ο Άγιος Βασίλης!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αγάπη μοιράζεται μέσα απο την δράση

ΓΊΝΕ ΕΣΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ΄.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αργυρώ Πανανάκη ένιωσε την ανάγκη να μπορέσει να δει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά,και ειδικότερα το χαμόγελο των Χριστουγέννων!Αργ

Ξεκίνησε την δράση διαδυκτιακά. Ετοίμασε την ομάδα  Family online, μια ομάδα που αποδεικνύει ότι οικογένεια δεν είναι μόνο δυο άτομα αντίθετου φύλλου με παιδιά αλλά οικογένεια είναι όλοι εκείνοι που νοιαζόμαστε.   ” έχτισε ” ένα σπίτι και μέσα στεγάζεται και πολλαπλασιάζεται μια οικογένεια που αγκαλιάζει τα παιδιά που δεν μπορούν να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Αναζητάει παιδάκια φτωχά και ορφανά και τα μέλη της οικογένειας αναλαμβάνουν τον ρόλο του Άγιου Βασίλη!!!

Η φετινή ανάρτησή της ξεχείλιζε απο συναίσθημα διότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι αφιερωμένα σε ένα παιδί που έγινε άγγελος…τα τελευταία  δάκρυά του για τα παιδιά που είναι φτωχά και ορφανά και υποφέρουν…

 

Δείτε την ανάρτησή της:

“Ναι ξέρω είναι νωρίς…Φέτος όμως θέλω να είναι καλύτερο από ποτέ!!!
”ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Σας παρακαλώ θα ήθελα να βρούμε όλοι μας παιδάκια φτωχά ή παιδάκια ορφανά που έχουν την ανάγκη μας!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΌΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ …
Όπως ανέφερε η μανούλα της Αντριάννας και μέλος της ομάδας μας Zefi Raftopoulou,το βράδυ πριν ”φύγει” για το μεγάλο ταξίδι,έκλαιγε γιατί υπάρχουν παιδάκια φτωχά και ορφανά που υποφέρουν…Ας γίνει λοιπόν φέτος για χάρη της,για την ψυχή της ….
Περιμένω σε προσωπικό μνμ τις προτάσεις σας για παιδιά που μας έχουν ανάγκη…Παιδιά της διπλανής πόρτας που κανένας δεν νοιάζεται γιαυτά ,γιατί μόνο 2-3 ‘ανθρωποι στη γειτονιά γνωρίζουν….
Ας μην μείνουν χωρίς δώρο…Ας στείλουμε για 3η χρονιά την αγάπη μας αφιερωμένη στον Αγγελο των πονεμένων παιδιών, την ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΜΑΣ!!!!”

αγιος βασιλης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.