Φιλανθρωπικό gala για ιερό σκοπό

20130620-104022.jpg Φιλανθρωπικό γκαλά με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου στο Ωραιόκαστρο διοργανώνεται από …
ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ”ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ CLUB GLAMOYR ΣΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 9.30…ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 10 Ε.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Να δώσουμε και μερικές πληροφορίες για αυτό το σωματείο:
Πληροφορίες
Στη μνήμη του αγαπημένου μας Χρήστου Τσελεπίδη.
Αποστολή
Σκοπός του Συλλόγου είναι η αφιλοκερδής και εθελοντική βοήθεια, οικονομική ενίσχυση, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη και συμπαράσταση σε παιδιά και νέους που πάσχουν από ανίατες ασθένειες (π.χ. νεοπλασματικές, καρδιολογικές, αιματολογικές κλπ) και σε μέλη των οικογενειών όλων των ανωτέρω κατηγοριών, εφ’ όσον κρίνεται ότι χρήζουν οικονομικής ενισχύσεως ή ψυχολογικής στήριξης γενικότερα και η εν γένει προάσπιση και προώθηση με κάθε νόμιμο τρόπο των ιατρικών, ηθικών, κοινωνικών και υλικών συμφερόντων των παραπάνω κατηγοριών. Τον σκοπό αυτό συμπληρώνουν: α) Η φροντίδα για ικανοποίηση αναγκών διατροφής, ένδυσης, καταλύματος για ολιγοήμερη διαμονή κατά τη διάρκεια της εν γένει θεραπείας ασθενούς, μετακίνησης ως και ορισμένων πάγιων επειγουσών αναγκών τους (λ.χ. εξόφληση λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος), β) Η ικανοποίηση ιατροφαρμακευτικής και νοσηλευτικής περίθαλψης των ως άνω ατόμων, γ) Η ψυχολογική στήριξη και ενίσχυση των ως άνω ατόμων και η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων μέσα στις οικογένειές τους από αρμόδια άτομα – μέλη του συλλόγου ή άλλους που θα υποδεικνύονται από αυτό και δ) Η συνεργασία με άλλα σωματεία ή φορείς στην οργάνωση δωρεών προγραμμάτων αγωγής υγείας γενικώς ή ειδικών ομάδων ενημέρωσης και διαφώτισης των μελών του και της κοινωνίας γενικότερα με σκοπό είτε την πρόληψη των ασθενειών και των επιπλοκών τους, είτε την γενικότερη ψυχολογική στήριξη από ίδιες ειδικές ομάδες ασθενών.
Περιγραφή
Κοινωφελές, φιλανθρωπικό και αφιλοκερδές σωματείο από άτομα που επιθυμούν να βοηθούν και να συμπαρίστανται σε παιδιά, εφήβους και νέους που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.
Γενικές Πληροφορίες
Όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ως μέλος του συλλόγου ή να συνεισφέρει με τις γνώσεις του και τη όποια βοήθειά του μπορεί να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας στο Facebook ή στο τηλέφωνο 6959994747.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.