Χαιρόμαστε το Σέιχ Σου τρέχοντας για τη ζωή με τη Συνζωή

«Σύζαθλος»: ο αγώνας της «Συζωής»

Ο «Σύζαθλος» είναι ο αγώνας βουνού που διοργανώνει από το 2015 στη Θεσσαλονίκη η «Συζωή» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Είναι η κυριότερη εξωτερική εκδήλωση την οποία προσφέρει η «Συζωή» στους συνανθρώπους μας, περνώντας το μήνυμα ότι η αναπηρία είναι μια αφορμή για να ζήσουμε τις ομορφιές και τη διαφορετικότητα της ζωής μαζί με τους γύρω μας.

«5ος Σύζαθλος»

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Σέιχ Σου», Θεσσαλονίκη

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2019.

Ατομική εγγραφή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.
Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε με τη γραμματεία της «Συζωής», 2310460777 (καθημερινές 10.00-15.00)

 

Η «ΣΥΖΩΗ»  είναι ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες και σκοπός του είναι να προσφέρει στα παιδιά με τη συγκεκριμένη σύνθετη αναπηρία όλες τις προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, εκπαίδευση και εξέλιξη. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλές αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές διοργανώσεις και επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στο πανέμορφο πευκοδάσος του Σέιχ Σου, του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης.

#Syzathlos #Syzoi #Σύζαθλος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.